Aloitin ratkaisemalla omat hyvinvointihaasteeni, jonka jälkeen olen auttanut yli 30 000 henkilöä voimaan paremmin ja löytämään hyvinvoinnin.

Anni Sirviö

 Oma tarinani

 Kamppailin pitkään ylipainon, jojo-laihduttamisen ja jatkuvan turvotuksen sekä väsymyksen kanssa. Vatsavaivat rajoittivat elämääni ja jouduin usein kieltäytymään sosiaalisista tilanteista, koska en voinut ennakoida kuinka vatsani käyttäytyy. Olin väsynyt, ylipainoinen ja myös mieleni oli usein maassa.

En halunnut tyytyä elämään jatkuvan turvotuksen ja väsymyksen kanssa. Kokeilin lähes kaikki dieetit läpi ja usein karistamani kilot tulivat tuplana takaisin. Kokeilin läpi mm. pussikeitot, painonvartijat, rasvattomat ruokavaliot, raakaruokailun ja eri detox kuurit.

Mikään niistä ei tuntunut oikealta tai tuonut pysyviä muutoksia hyvinvointiini. Usein kitudieeteissä ruoka oli mautonta ja dieetin noudattaminen yhtä tuskaa.

Kaikki elämässäni muuttui, kun ymmärsin kuinka elimistön saa luonnolliseen rasvanpolttotilaan syömällä herkullista ja kylläisenä pitävää aitoa ruokaa. Kun syömme hyviä rasvoja ja vähennämme hiilihydraatteja pääsemme ketoosi tilaan, joka on elimistön luonnollinen rasvanpolttotila. Käytät siis energianlähteenäsi omia rasvavarastoja, eikö kuulosta hyvältä?

Kun ymmärsin tämän, kaikki muuttui. Aloin noudattamaan ruokavaliota jonka avulla pääsin vaivattomasti terveeseen ihannepainooni ja sain valtavan määrän energiaa päiviini. Kaikki vatsavaivani jäivät historiaan.

Oman muutoksen jälkeeni suurin intohimo on ollut auttaa muita naisia, jotka kamppailevat samojen asioiden kanssa. Olen auttanut jo yli 30 000 henkilöä rasvanpolton saloihin ja minut valittiin kansanäänestyksellä vuoden 2019 ”Vuoden terveysvaikuttajaksi”. Olen jakanut omaa tarinaani ja inspiroinut tuhansia naisia laittamaan vihdoin oman hyvinvointinsa etusijalle.

Jos kamppailet kehonkoostumuksen, väsymykset tai muiden hyvinvointihaasteiden kanssa, niin lämpimästi tervetuloa tutustumaan Uplevel -valmennusmenetelmääni

Löydä hyvinvointi ja elinvoima Annin ja Uplevel-menetelmän avulla

Uplevel -valmennus

Uplevel-valmennus on 10 viikkoa kestävä henkilökohtainen mentorointiohjelma elämäntapamuutokseen

Lue lisää Uplevel -valmennuksesta