Asiakaskokemukset

Tervetuloa kuuntelemaan mitä asiakkaillamme on sanottavaa

Asiakashaastattelut

5/5

Saana Pietilä

Kuala Lumpur, Malesia

5/5

Tero Siukkola

Hyvinkää, Suomi

5/5

Tanja Karhatsu

Tervo, Suomi

5/5

Heini Lind

Vantaa, Suomi

5/5

Sonja Angeria

Ylitornio, Suomi

5/5

Merja Lindroos

Hämeenlinna, Suomi

5/5

Kati Hoffström

Turku, Suomi

5/5

Linda Lensu

Karkkila, Suomi

Ennen ja jälkeen

Aloitin keto ruokavalion, kun vauvani oli neljän kuukauden ikäinen. Alussa en juuri saanut tulolsia, koska en tiennyt mitä oikeasti tehdä. Vasta liityttyäni mukaan Keto kickstart -valmennukseen aloin saamaan tuloksia. Sain kaikki oikean ohjeistukset, reseptit ja tuen käyttööni. 

Olen pudottanut 8 kg ja kadottanut 16cm vyötäröltäni. Vauvani täytti juuri vuoden, ja olen takaisin samoissa mitoissa, kuin ennen raskautta. Oikeastaan jopa koon pienempi.
 
Voin lämpimästi suositella Keto Kickstarttia kaikille. Vihaan dieettejä, mutta tämä ei todellakaan tunnu sellaiselta. Tämä on elämäntapa, jossa saat syödä herkullisia ruokia, joiden ansiosta sinusta tulee terveempi, vahvempi ja onnellisempi. 

Henna Pollard

Paras asia, joka minulle on tapahtunut, on tämä elämäntapa. Olen pudottanut todella paljon painoa ja vartaloni on muuttunut paljon. Tärkeimpänä asiana kuitenkin, tunnnen itseni terveeksi ja hyvinvoivaksi ensimmäistä kertaa elämässäni. 

Olen noudattanut ohjelmaa jo yli vuoden ja enkä aio lopettaa. Minulla on vielä ylä- ja alamäkiä, mutta tunnen itseni terveemmäksi kun syön oikein. Minulla on enemmän energiaa, ei vatsavaivoja, ihoni on hämmästyttävän hyvässä kunnossa, voin syödä maukkaita ruokia ja samaan aikaan pudottaen painoa.

Saana Pietilä

Päätin 29.1.2018 että nyt aloitan elämäntapamuutos projektini, joita on ollut elämässäni jo aivan liikaa, kaikki muut dietit oli jo kokeiltu paitsi ketogeeninen ruokavalio. Olin oikea sohvaperuna, lopen uupunut ja kyllästynyt ylipainooni 127,6kg ja jatkuvaan väsymykseen ja huonoihin yöuniin ja yö hikoiluun ja seksuaaliseen haluttomuuteen. Mikään ei tuottanut iloa, jatkuvat säryt ylipainosta johtuen. 
 
Olen saanut liikkumisen innon ja tuplasti Energiaa.
Kaikki säryt ovat poissa ja tunnen itseni nuoreksi, seksikkääksi ja kauniiksi naiseksi. Paino nyt 87.6kg ja matka ketoilulla jatkuu loppu elämän, tästä tuli elämän tapa.
 
Huippua tässä on se että olen löytänyt paljon ihania ihmisiä matkan varrella tässä muutoksessa, minulla on oma toinen perhe, ketoperhe
KIITOS Anni ja Fredu 💖 💖 💖

Niina Ukkonen

Keto matkani alkoi toukokuussa kun löysin Keto Kickstart -valmennuksen. Olen kamppaillut lukuisten terveys- ja hyvinvointiongelmien kanssa koko elämäni ja rehellisesti kokeillut lähes kaiken läpi.
 
Minulla oli usein maha todella kipeä ja ruokailun jälkeen lähes aina turvotti. Kärsin migreenistä ja ihoni oli huonossa kunnossa.
 
Kaikki muuttui kun aloin syömään valmennuksen oppien mukaisesti. Olen pudottanut painoa, eikä päivittäiset hyvinvointihaasteet enää piinaa minua, koska niitä ei enää yksinkertaisesti ole. 
 
Keto Kickstarttiin liittyminen on täysin muuttanut elämäni paremmaksi ❤️

Sanna Havurinne

Liittyminen Keto Kickstart -valmennukseen on ollut yksi elämäni parhaista päätöksistä. Olen löytänyt ruokavalion, joka kulkee varmasti mukanani lopun elämää. Pääsen vihdoin myös käyttämään vaatteita, joita ajattelin, että eivät enää koskaan mahdu päälleni. 

Olen niin kiitollinen Annille, Fredulle ja koko Kickstart yhteisölle. Tämä jengi on kuin toinen perhe minulle. 

Tytti Meier

Valokuvien välissä on alle vuosi. Aloitin vähähiilihydraattisella ruokavaliolla, mutta tämän ohjelman avulla tulokset alkoivat löytyä ennätysvauhtia. Painoa olen pudottanut jo yli 25kg ja elämänlaatuni on parantunut huomattavasti. Nukun paremmin, olen energisempi ja mieleni on kirkkaampi. 

 
Tämä ohjelma on mieletön ja mielestäni on aivan uskomattoman upeaa, että voin laihtua syömällä ruokia, joita rakastan. Keto kickstartin yhteisö ja valmentajat, jotka aina puskevat eteenpäin ovat paras asia ikinä. Nämä ihmiset todella välittävät sinusta😍

Riina Karhu

Aika huisia, nimittäin se että ulkoisen muutoksen lisäksi olen päässyt purkamaan lääkityksiä, joita pitkän sairastamisen aikana minulle kasapäin määrättiin. Kortisoni oli varmasti yksi pahimmista ja vaikutti valtavasti painonnousuun ja turvotuksen lisääntymiseen. Olen nyt päässyt kokonaan eroon kortisonista, reumalääkkeestä, sekä verenpainelääkkeestä! 

 
Aloitin Keto Kickstart-valmennuksen oppien mukaisen ruokavalion elokuussa 2018 ja huimia tuloksia olen saanut Annin @annisirvio.fi ja Fredun @fredusirvio materiaaleja opiskellessa. En voisi olla tyytyväisempi

Kati Hoffström

45v. kolmen pojan äiti, joka on viimeiset yli kymmenen vuotta päättänyt olla siinä kuuluisassa “rantakunnossa” aina seuraavana kesänä 😉😆.. ja aiemmin siinä epäonnistunut. Keto teki viidessä kuukaudessa sen mistä olen haaveillut ❤️ Tämän verran olen painanut viimeksi n.20 vuotta sitten ❣️ Kuvien välillä juurikin tuo 5kk ja -13kg Kiitos KETO, Anni ja Fredu 😍

Anna-Stiina Reinikainen

Maaliskuu vs tänään. Tää kolme kuukautta on ollut ihan mieletön matka omaan kehoon ja mieleen. Miten huonosti sitä on voinut ihan turhaan ja vielä itse sitä tajuamatta. Vaikka peilikuvakin on muuttunut, suurin muutos on tapahtunut pään sisällä. Ilman teitä, en vähintään kerran päivässä hyppisi onnesta, ihan vaan muuten vaan ☀️ Kiitos!

Emmi Sillanpää

Mä olen aina ollut hyvin vakaasti sitä mieltä että en voi elää ilman hiilareita. Viimeinen vuosi oli ollut varsinaista hiilareiden juhlaa ja olo alkoi olla kamala. 7 viikkoa sitten päätin yrittää ketoa. Tajusin aika pian kuinka hyvän olon sillä voi saavuttaa. Mun vaikeat uniongelmat on historiaa, verenpaineet laskeutuneet viitearvoihin, paino pudonnut n. 6kg ja – no, kuva puhukoon puolestaan. Ketogeeninen ruokavalio on tullut mun elämääni jäädäkseen. ❤️

Kati Väisänen

Kesä 2018 ja kesä 2019, ketolla tammikuusta lähtien. Mulle tää ruokavalio oli viimeinen oljenkorsi, oli tosi paha olo. Paha psoriasis ja käsi-ihottuma. Viime jouluna itkin kun en pystynyt olemaan käsien takia, niin rikki ne oli. Lääkäriltä sain vain uutta reseptiä kortisoniin ja käski matkustamaan aurinkoon. Psori aiheutti myös nivelissä tulehdusta, mihin söin jatkuvasti lääkkeitä. 

Mut nyt mulla on hyvä 😊 vihdoin ja viimein keton myötä pääsin eroon vuosien kortisoni/tulehduskipulääke kierteestä. Oon tänä vuonna ehkä kerran ottanut päänsärkyyn panadolia, ja sekin taisi johtua ns. ketokrapulasta 😄 Ja taisin just tajuta, että en oo tänä vuonna ollut kertaakaan kipeä. Vaikka viime syksynä olin joka kuukausi pari päivää jonkun flunssan takia saikulla 🤔Joku kysyy aina välillä milloin palaan ”normaaliin arkeen”, mut mä luulen että tykkään tästä normaalista enemmän 😍

Saana Salmenperä

Sosiaalinen media

Aloita tehokas rasvanpoltto tästä