Neljän viikon tehovalmennus rasvanpolttoon

Fat Burning Female-tehovalmennus

Oletko kyllästynyt ikuiseen laihduttamiseen, väsyneeseen fiilikseen tai painon junnaamiseen paikoillaan? Niin olin minäkin.

Fat Burning Female on 4 viikkoa kestävä intensiiviseen rasvanpolttoon tähtäävä tehovalmennus.
Se on yhdistelmä parhaiksi todettuja keinoja tehostaa kehon kykyä polttaa rasvaa energiaksi ja saada aikaan uskomattomia tuloksia muillakin hyvinvoinnin alueilla.

FBF ruokavalio on sinulle jos haluat:

5/5

Neljän viikon intensiiviseen rasvanpolttoon tähtäävä tehovalmennus

ALKAA: 14.03.2021

127€

Tyytyväisyystakuu!

Kokeile valmennusta riskittömästi ja jos et jostain syystä ole tyytyväinen siihen, pyydä hyvitystä 14 päivän kuluessa ja hyvitämme sinulle koko osallistumisimaksun.

FBF-valmennus sisältää

”Myös sinä ansaitset sen kaiken onnen ja itsevarmuuden, jota hyvinvointia tukeva ruokavalio ja elämäntapa voi sinulle antaa.”
– XOXO, Anni  

Anni Sirviö, 42

Fat Burning Female-valmennuksen kehittäjä

Ylipainon, masennuksen ja vatsavaivojen kanssa taistelevasta jojo-laihduttajasta yhdeksi Suomen menestyneimmäksi hyvinvointivalmentajaksi auttaen jopa yli 13 000 ihmistä polttamaan rasvaa ja voimaan paremmin.

Anni Sirviö on tunnettu suomalainen hyvinvointivalmentaja ja menestynyt ruokakirjailija. Annin missiona on auttaa naisia polttamaan rasvaa, pudottamaan painoa ja voimaannuttaa heitä rohkeudella ja motivaatiolla, joka johtaa pysyviin tuloksiin ilman nälkää ja rääkkiä. 

Anni on auttanut tuhansia naisia löytämään onnellisemman ja energisemmän elämäntavan kehittämiensä toimivien metodien avulla. Hänen oppiensa avulla on moni löytänyt terveen ja kestävän asenteen ravintoa kohtaan.

Miltä Fat Burning Female-ruokavalio näyttää käytännössä

Fat Burning Female -aamupala

Länsimainen aamupala

Fat Burning Female -lounas

Länsimainen lounas

Fat Burning Female -päivällinen

Länsimainen päivällinen

Ruokateollisuuden lihavat valheet, joita meille on syötetty jo vuosikymmeniä

“Syö vähemmän ja liiku enemmän!” , “Punnitse ruokiasi ja rajoita kaloreita!”, “ Älä syö rasvaa!” Kuinka monta kertaa olet kuullut näitä kehoituksia, jotta laihtuisit? Mitä minä olen huomannut on, että suuri osa naisista syö aivan liian vähän ja vääriä asioita, treenaten liikaa ja tämä johtaa useiden kohdalla vakaviin ongelmiin.

Länsimainen ruokavalio johtaa lihavuuteen ja terveyshaasteisiin.

Suomessa on yli 2,5 miljoonaa ylipainoista ja määrä kasvaa koko ajan. Voimme jo puhua epidemiasta, jolla on monia tuhoisia vaikutuksia. Totuus on kuitenkin se, että jo pienillä muutoksilla ruokavalioon voimme mahdollisesti tämän asian korjata, mutta tärkeää on muuttaa ajatuksiamme siitä, mitä on terveellinen ruokavalio.

Kuinka sinäkin voit olla Fat Burning Female

Me Fat Burning Femalet emme laske kaloreita tai seuraa makroja. Me kuuntelemme kehojamme ja annamme sille sitä, mitä se tarvitsee. Opimme tunnistamaan oikean näläntunteen. Syömme vain, kun olemme nälkäisiä ja sen verran ruokaa, jotta saavutamme kylläisyyden emmekä missään tilanteessa näe nälkää ja kärvistele. Olen valinnut meille syötäväksi vain ja ainoastaan maukkaimpia ja ravinnerikkaimpia hyvinvointia tukevia ruokia, joita maailmasta löytyy. Meillä on käytössä työkalu, jonka avulla voimme saavuttaa kestäviä tuloksia.

Kuinka FBF-menetelmä toimii?

FBF-menetelmä perustuu valmennustiimin aktiiviseen kanssakäymiseen valmennuksen jäsenten kanssa. Viikottaiset livevalmennukset ja tilivelvollisena pitävä valmennusyhteisö on hurmannut jo tuhannet asiakkaat. FBF-menetelmä perustuu ruokavalioon, joka koostuu riittävästä rasvaisen proteiinin saannista. Hiilihydraatteja rajoittamalla ohjelmoimme aineenvaihduntaamme uudelleen polttamaan rasvavarastoja energiaksi glukoosienergian sijaan.

Viikottaiset livevalmennukset

Hyvinvointivalmentaja Anni Sirviö pitää koko valmennuksen ajan viikottaiset livevalmennukset jäsenille. Supersuosituissa livevalmennuksissa käydään läpi tulevan viikon agenda, ruokavalio ja kanssakäydään valmennuksen jäsenten kanssa. Livet ovat FBF-tehovalmennuksen suola.

Tilivelvollisena pitävä tukiryhmä

Valmennustiimimme päivystää omassa yksityisessä tukiryhmässä koko valmennuksen ajan. Valmennustiimimme tukee ja tsemppaa aktiivisesti ja on läsnä jäsenille. Oma yhteisö pitää tilivelvollisena koko valmennuksen ajan.

Proteiinipohjainen ketogeeninen ruokavalio

Ketogeeninen ruokavalio on tehokas keino painonhallintaan. Se on myös tuettu tieteen näkökulmasta tehokkaana keinona rasvanpolttoon. FBF on erittäin tehokas työkalu kylläisyyden tunteen saavuttamiseen syömällä ilman kalorein laskemista.

Pätkäpaasto

On olemassa paljon tieteellistä todistuaineistoa, joka kertoo pätkäpaastoilun lukuisista hyödyistä yhdistettynä terveelliseen ruokavalioon ja elintapaan, joka johtaa lähes väistämättä ihannepainoon.

Mitä valmennuksen jäsenet sanovat?

Annetaan jäsenten itse kertoa
5/5

“Aivan huikea matka oli tuo viisi viikkoa, suosittelen kokeilemaan❤️. Olen aloittanut ketoilun 2018, ja ajattelin että tää on mun juttu. Sitten tuli FBF ja kokeiluun ja tsadaa, tämä kolahti enemmän kuin normaali ketoilu. Tämä on mun juttu, jota jatkoin pari viikkoa vielä valmennuksen jälkeen, sitten olen pitänyt muutaman hölläysviikon ja todennut, että palaan tälle ruokavaliolle ja olen mukana myös FBF.3.ssa❤️. Unen laatu parani, nälkää ei tarvinnut nähdä ja mitä ihaninta niin ruokaa ei tarvitse punnita, syöt itsesi kylläiseksi ja kuuntelet kehoasi. Lihaa, kalaa, munia ja rasvaisia juustoja, ruoka todella yksinkertaista, mutta maukasta ja valmistui nopeasti. Ferritiini oli keväällä alhaalla, joten uskon sen nousseen tällä ruokavaliolla. Hiusten kunto on parantunut ja lähtö miltei loppunut. Suolisto on voinut paremmin. Painoa tippui 6kg ja senttejä paljon paljon enemmän.”

– Paula

5/5

Osallistuin ensimmäiseen FBF-valmennukseen, eikä ole kuin pelkkää hyvää sanottavana.

Hyvin koostettu valmennus. Selkeät ohjeet, Annin ja Fredun tuki, viikottaiset livelähetykset ja nopeat vastaukset askarruttaneisiin asioihin sekä kanssaosallistujien tsemppaus facebook-ryhmässä oli jotain ainutlaatuista.

 

Henkilökohtaisesti oli tilanteessa, jossa vuoden, runsaita hyviä alkuja sisältänyt ketoelämä oli lipsahtanut liian laveaksi, enkä päässyt tavoitteeseeni.

 

Taisin olla porukan seniori, vaan siitä huolimatta näillä ohjeilla paino putosi ja sentit hävisivät kuin nuorilta tytöiltä konsanaan. Ateriasuunnitelmaa oli helppo noudattaa ja selkeän yksinkertainen ruokailu oli helppoa ja maittavaa.

Viiden viikon matkalla painoa putosi 6 kiloa ja senttejä lähti yht. 33 ympäri kroppaa.

Huimasta vauhdista huolimatta carnivorella ja ketoruokavaliolla ”laihtuu kauniisti”.

Ja kaiken tuon lisäksi parasta lienee henkinen hyvä olo, parantunut unen laatu, lisääntynyt kärsivällisyys ja energisyys sekä onnistumisen tunne ”minä pystyin”.

– Anne

5/5

Kiitos ❤️

5vkoa

-4.2kg

vyötärö -8cm

lantio -8cm

reidet -3cm

Keho selkeästi napakampi ja ”röllöt” poissa. Tasan yhtenä päivänä oli huono olo ja yhtenä ei vatsa toiminut, muuten meni loistavasti ja tämä sopii omalle keholle todella hyvin. Viikon päästä uusi kierros, nyt normiketoilua.

Suuret kiitokset Anni ja Fredu, sekä ihana tsemppiryhmä 🥰🥰

– Mariella

5/5

Nyt todellakin tarvitsee kaivella kaapeista uudet tavoitefarkut 😊 Pudotusta nyt yhteensä 8,5 kg, joista FBF:n aikana 5 kg 🌻 Elämäni ensimmäinen pitkä paasto oli todella suuri boostaus painon muutokselle ja sen jälkeen joka aamu ollut edellistä pienempi lukema. Me like 😊Sydämelliset kiitokset ryhmälle Anni&Fredu – en löydä edes sanoja kertomaan kuinka kiitollinen olen teille Kickstartista sekä tästä FBF-läskit lähtee ohjelmasta Mun painonpudotusyrityksistä sais kirjoitettua kirjan ja kaikkien epäonnisten yritysten jälkeen se vihdoinkin onnistuu 🤩

– Jaana

5/5

Tosi opettavainen kokemus itselle, tärkeimpänä oppina tulevaisuuteen erilainen suhtautuminen ruokaan ja nälkään. Olen löytänyt ihan uudenlaista mielenlujuutta ja selkärankaa itsestäni toteuttaa ohjeita ja pysyä ruodussa 💪

Itselle 5vk saldo: – 14,5cm ympäri kroppaa ja – 5,8kg. Tietysti myös parempi olo kaikinpuolin. Liikunnan ilo löytynyt uudelleen ja viimeisetkin mieliteot ja makeanhimo on nyt selätetty!

– Tiia-Liisa

5/5

Uskomattomat 5 viikkoa takana 🤩 Painoa putosi 7.3kg, senttejä lähti 24, mutta mikä parasta, todistin itselleni että pystyn noudattamaan tosi kurinalaista ruokavaliota ja voin sillä hyvin! Paastoilut oli mulle uusi juttu, mutta tulevat jatkossa varmasti osaksi elämää.

Tästä jatkan nyt edelleen FBF:n opeilla muutaman viikon, tammikuussa lähden todennäköisesti uuteen FBF-ryhmään mukaan 🔥

Kiitos Anni, Fredu ja koko meidän upea huippuryhmä tästä matkasta! 

– Silja

5/5

Tämä on ollut aivan ihana matka, olen niin paljon oppinut itsestäni, katkaissut sokeri- ja napostelukierteen ja PAASTONNUT 60 TUNTIA 🔥🔥🔥 Aivan uskomatonta 🔥🔥🔥

Kiitos Anni  Fredu ja kanssakulkijat 💗💕💖 tästä on helppo ja hyvä jatkaa 💪

– Heli

5/5

Mitään en välillä mittaile- #fatburningfemale täällä huomenta 🙋‍♀️

Senttejä 26,5 ja kiloja tasan 8 💪🎖🔥

Vatsan ympäriltä lähti 13,5 cm, josta olen erityisen onnellinen 🔥Työuupumus ja krooninen stressi alkaa olla selätetty kun keho luopuu suojakerroksesta 💖

Verensokeri on pysynyt liikuttavan tasaisena ja psoriasis on rauhoittunut, aivan uskomatonta 😍

Vitsit, tästä on hyvä jatkaa matkaa 😁

Mahtavaa syksyä meille kaikille ja KIITOS 💕💖

– Heli

5/5

Voimatasot ovat nousseet aivan hurjasti ja energiaa on ollut. Ei kylläkään paaston jälkeen vaikka edellisen paaston jälkeen oli enemmän energiaa kuin ennen sitä.

Kiitos ihanalle ryhmällä, Annille ja Fredulle. ❤️

– Nina

5/5

Kiitos myös minun puolestani huikeasta viiden viikon matkasta Anni ja Fredu sekä koko tämä ihana, tsemppaava porukka❤ 

Täysin muuttunut asenne syömiseen. Tämä on ollut vain niin helppoa! Huomasin, että kun ei tarvinnut punnita kaikkea, myös syömisen stressi väheni😋 Fbf pysyy käytössä ja olen todellakin mukana jos vuodenvaihteen jälkeen lähdetään uudelle matkalle🙋‍♀️ Matka kohti terveempää elämää jatkuu, tämä on kyllä parasta mitä itselleen voi antaa! Nöyrä kiitos vielä kerran.

– Sanna

5/5

Iso kiitos Anni, Fredu ja kaikki ryhmän lajitoverit, tää oli opettavainen kurssi, henkisesti enemmän mitä aavistinkaan! 🤩Ryhmävalmennus on just parasta sen ryhmän takia, täällä on menty samassa veneessä tosi hienosti kaikkia tukien ja tsempaten!

– Hanna

5/5

Muutokseni viidessä viikossa on niin huikea etten meinaa itsekään uskoa! Kiloja karisi yhteensä -5,2kg ja senttejä lähti ympäri kehoa 29,5cm! Olo on pirteä ja energinen pitkin päivää, yöunet ovat palauttavampia ja ennen kaikkea peilikuvasta katsoo itsestään ylpeä tyyppi 

Kiitos Anni ja Fredu, TODELLA muutitte mun elämäni! 

– Reetta

5/5

Suosittelen ehdottomasti kaikille keillä paino jumittaa tai haluavat uutta boostia painonpudotukseen, mutta ennen kaikkea kaikille, jotka haluavat lisätä energiaa ja hyvinvointia arkeensa sekä uutta ajatusmaailmaa miten kehoa ravitaan 

Tulokset 5-viikon valmennuksessa ovat: -15 cm ympäri kehoa ja -4 kg rasvoo

– Heidi

5/5

Kiloja hävisi viiden viikon aikana 3,8 ja tuo on hyvä luku, kun ottaa huomioon ikäni (67v) tuoman hitaamman aineen vaihdunnan. Senttejäkin katosi yhteensä 10, joista vyötäröltä 5 cm. Olen todellakin tyytyväinen valmennukseen. Yö uni on parantunut, eikä päiväunia tarvitse ottaa nykyisin laisinkaan. Energiataso on korkealla. Suosittelen tätä valmennusta!

– Arja

5/5

Pääsin eroon pitkään jatkuneesta painojumista. Olin jo luovuttaa ja ajattelin, etten enää koskaan laihdu. Ohjattu ruokavalio sopii minulle ja tulosta syntyi – ei tarvinnut kuin seurata ohjeita. Koko tulos tuli pelkän ruokavalion avulla. Todella helppo noudattaa! En voisi olla tyytyväisempi tulokseen -8,5kg 38cm lähti, joista vyötäröltä 13cm ja lantiolta 9cm. Hyvä alku sanoisin. Tästä on hyvä jatkaa  Iso iso kiitos Anni ja Fredu   Olen niin onnellinen, että lähdin mukaan!

– Inga

5/5

Ruokavalio oli helppo noudattaa ja olo oli koko ajan hyvä, vaikka pieni flunssa iskikin neljännellä viikolla. Liikunnasta lipsuin aika paljon, silti tuli tuloksia omaa rauhallista tahtia. Kehon koostumukseen tällä valmennuksella on ollut suuri vaikutus, kroppa on tässä viiden viikon aikana muovautunut itselle mieluisaan suuntaan ja viihdyn nyt nahoissani.

Tämä oli silmiä avaava kokemus, josta jää yksi työkalu käyttöön loppuelämää varten. Tulen varmaan säännöllisesti pitämään uudestaan näitä tiukempia rutistuksia normaalin ketoelämän keskellä, jos meinaa jumitus iskeä päälle.

Voin lämpimästi suositella FBF-valmennusta. 

– Piia

5/5

“Ruokavalion vaikutukset: 

– opin oikean annoskoon 

– tuli selvät ruokailuajat

– opin käyttämään pätkäpaastoa

– paino putosi 1,5 kg per viikko

– unesta tuli sikeää

– miehen kuorsaus ja hengityskatkokset loppuivat täysin

– energisempi olo 

– kotitreenit lisäsi liikkuvuutta ja sai sykkeen huippuun. Oikein mukavia liikesarjoja löytyi reilusti ylipainosellekin. 

Ihan huippu 5 viikkoa!”

– Susan

 

5/5

Ihan paras! Vaikka energiatasot ketoilulla (aloitin keto kickstartilla 1/2019) on omaa luokkaa, toi FBF uuden vaihteen elämään, energia oli käytännössä ehtymätön. Loputkin kivut ja jumit kehosta häipyi sekä elastisuus lisääntyi carnivorella. Olen aina nukkunut mielestäni hyvin, mutta tällä ruokavaliolla unesta tuli vielä syvempää ja palauttavampaa. Paino tippui hyvin, 5vk reipas 8kg🌞 en muista milloin olisin voinut niin hyvin, ku tuon viiden viikon aikana. 

Kiitos Annille ja Fredulle loistavasta kokonaisuudesta, sain elämäni takaisin❤️

– Elina

5/5

Aloitin ketoilun ennen vuoden vaihdetta ja nyt FBF-valmennus. FBF-valmennus sopi mulla jotenkin paremmin, yksinkertaista selkeää ruokaa ja uusia tuttavuuksia tuli vastaan ja rohkeasti otin testiin. Sieltä on jäänyt ruokavalioon ruokia mitä syön viikoittain. Itseäni yllätti kuinka hyvä oli olla ja nälkä ei ollut alun jälkeen juuri ollenkaan. Olin aina ajatellut, että paastoon musta ei vaan oo. Olin niin väärässä, niin vaan porukan mukana mentiin 24h ja paasto on myös jäänyt osaksi elämää. Mun energiat oli hukassa ketoilun aikana, mutta FBF aikana mullakin oli ihania virtapiikkejä. Unen laatu hyvä ja paineensietokyky parempi. Ruuat on niin hyviä ja helppoja, että vaikka käy välillä hiilarimaassa paluu takaisin on helppoa. Taas jatketaan. Hiukset kasvaa vauhdilla, johtuuko tästä en tiedä mutta ei ole ennen tällä vauhdilla tullut pituutta. Iso suositus tälle ruokavaliolle!!

– Riitta

5/5

IHAN MIELETÖNTÄ! Annetaan iso käsi meille, me tehtiin se! 💪🔥

Saldo on -15 cm ympäri kroppaa ja -4 kg – ei ees ymmärrä miten huikeeta tää on!

Isoista isoin kiitos Fredu & Anni, mieletön valmennus, kiva porukka ja näillä opeilla tulen jatkelemaan kiristelyä ja ihan kiristelyn jälkeenkin, koska olen voinut tällä ruokavaliolla NIIN hyvin 💖

– Heidi

5/5

6.8kg ja 29cm. Jumit selätetty. Huikeat 5viikkoa takana ja olo on niin mahtava, että samalla jatketaan.

Kiitos Anni ja Fredu kiitos ryhmäläiset 

– Karoliina

5/5

Haikeana, mutta niin kiitollisena, päätän tämän 5 viikon uskomattoman matkan❤️

En ole koskaan ennen pystynyt noudattamaan ohjeita näin tarkasti kuin nyt ja se todella kannatti:

Painoa putosi 8,4 kg ja senttejä lähti 36 cm😳

Ja parasta on suunnattoman hyvä olo; tämä matka jatkuu…

Aiemman pätkäketoilun ja nyt tämän ansiosta olen päässyt 10-kerhoon ( yhteensä -10,9 kg)🤩

Vielä toiset 10 kg ja sitten olen tavoitteessa.

Kiitos kaikille tässä ryhmässä❤️

Ja teille Anni Sirviö ja Fredu Sirviö isot halit ja syvä kiitollisuuden osoitus❤️

– Merja

5/5

 

Kiitos FBF, Fredu, Anni ja te kaikki tyypit! Ollaan voittajia! 🏆

Mä lähdin tähän mukaan toivoen että 5kg katoaa ja sehän katosi. Tavoite oli myöskin että FBF loppuun mennessä olen aloittanut salitreenit. Näinkin tapahtui. Bonuksena sain paljon virtaa, liikuntamäärät kasvoi hurjasti. Senttejä on kadonnut tolkuttomasti ja mä olen täynnä positiivista energiaa. Mä olen oppinut tunnistamaan ruokailun ongelmakohdat ja saanut ateriakoot haltuun. Mikäpä tässä on jatkaessa ketoillen. Nyt on uskoa enemmän kuin koskaan että viimeiset 16kg lähtee seuraavan vuoden aikana 💕. Kokonaistiputus joulukuusta 2018 on nyt – 28kg. Kaverit luulee että olen löytänyt nuoruudenlähteen. Ja niinhän mä olenkin, se on FBF. 🙃 T Kirsi 46v 

– Kirsi

5/5

Pitkästä aikaa vaateostoksilla ja XL koon sijasta sain valkata M koon paidan 😮😭

– Kaisu

5/5

FBF tilinpäätös 😍

– 29 cm 

– 6,8 kg

Aivan huikean hyvä ja hyväntuulinen olo… Mikään ei ole onnistunut kiristämään pinnaa, vaan vastoinkäymistenkin kimppuun on lähdetty positiivisella otteella. Myönnän, etten uskaltanut kuvitellakaan tällaisia tuloksia kun takana yli vuosi säntillistä ketoa. Uskomaton ohjelma ❤️Kiitos Anni ja Fredu tästäkin työkalusta! I’m on fire 

– Satu-Maarit

5/5

Onneksi lähdin tähän mukaan🤩 Kaikenlaista kuuria on tullut kokeiltua monien vuosien ajan pääasiassa väsymykseen ja kroonisiin kipuihin, sekä lievään ylipainoon.. Tähän lähdin ketokickstartin johdattamana (vielä kerran!!) kokeilemaan jotain näihin samoihin ongelmiin ja vaikutukset rankkojen kipujen jälkeen aivan huikeat ;

Koko elämän jatkuneet uniongelmat poissa!

Kivut ja säryt pääasiassa poissa!

Mieliala kirkas ja tasainen!

Puntaria en omista, mutta kiloja karissut paljon ja senttejä 22!

Jatkuva totaaliväsymys poissa!

Onneksi Sirviöt osaavat asiansa!

Tämä on ♥️

Kiitos ihan kaikille ja onnea matkalla eteenpäin!

– Teija

5/5

Niin äkkiä on mennyt viisi viikkoa, vastahan me aloitettiin🥰. Haikeelle tuntuu, kun tätä on niin mahtava tehdä yhdessä. Anni ja Fredukin on nähty joka viikko😉 Yksin ei oo sama juttu. Kaikki toisten tsempit ja mietteet ja tarinat ovat sitä jotain❤️. Mutta tällä jatketaan ja jäähän tää ryhmä voimaan niin voi kysellä kuulumisia😊

– Paula

5/5

Mahtava 5 viikkoinen takana ja FBF antoi juuri sen mitä halusinkin! Energiaa, senttejä vyötäröltä, -5 kg sekä ennen kaikkea aivan älyttömän hyvän olon  Tästä on niin hyvä jatkaa! Ja sanomattakin on selvää että minulle tämä ketogeeninen elämäntapa ruokineen, paastoineen & liikkumisineen on tullut jäädäkseen 

– Satu

5/5

Eilen olin kipeenä mut mitat ja painon otin kuitenkin.

Ihan K Ä S I T T Ä M Ä TÖ N tulos 😱 5 viikossa!

Lantio – 13cm

Vyötärö -12cm

Reisi -9cm

Käsivarsi -6cm

Tissit -13cm

Paino -9.1kg

Niin kiitollinen tästä ohjelmasta.Jättisuuri halaus Anni Sirviö ja Fredu Sirviö❤️ Nyt keskityn ensinnäkin pitämään saavutetut lukemat pois ja pikkuhiljaa pudottamaan lisää.

Ketolla jatketaan! Onnea kaikille saavutetuista tuloksista, hyvin me vedettiin! 👍💪🔥

– Niina

5/5

Uuden, elämänmittaisen matkan viisi ensimmäistä viikkoa nyt takana – hyvä hetki kurkata hiukan peruutuspeilistä, mistä lähdetty ja mihin toistaiseksi kuljettu.

Kiitos Anni ja Fredu elämänmakuisesta, rennosta ja samalla määrätietoisesta tavastanne elää keto-& carnivore-elämää. Kaikesta aidosti välittyy halu tehdä maailmasta parempi paikka ja auttaa ihmisiä löytämään itselle paras, terve tapa elää ❤️

Minulle oikea ja hyvältätuntuva tapa elää on löytynyt. Suurimmat mittaustulokset tämän viiden viikon FBF-ajalta löytyvät minulla korvien välistä ja asenteesta – suhde ruokaan on tervehtynyt ja ne omat hyväätekevät tavat ja rytmit alkavat hahmottua. Eikä mittanauha tai vaakakaan toki ole olleet vihollisia, peilistä puhumattakaan. Peilistä katsoo terveellä tavalla kutistuneempi minä, -6,8 kiloa ja -30 senttiä on sulanut ympäriltäni näiden viiden viikon aikana. I’m Burning HOT 🔥🔥🔥🔥

– Liisa

5/5

Huikea kokemus, jota jatkan edelleen 🔥 

Olin aloittanut ketoiluni tammikuussa 2019 ja koin painojumia, päätin kokeilla kesäkuun lopulla carnivorea fbf:n liittymällä. Elämäni paras kesä mitä olen itselleni antanut. Kehoni ferritiiniarvot olivat matalat, joten kehoni huusi rautaa ja carnivore sopi kuin nenä päähän. Aluksi tunsin nälkää, mutta kun ymmärsin että syön vain enemmän ja sallittuja eli lihaa ja kananmunia niin kaikki oli hyvin. Hienosti hävisi makean himo kun söi vaikka kolme pihviä ja vähän jauhelihaa kylkeen, eipä tehnyt enää mitään mieli kun keho oli ravittu aidolla ruualla. Tuon aluksi haastavan, mutta lopuksi niin ihanan viiden viikon aikana kehossani tapahtui uskomattomia muutoksia. Selluliitti paloi vauhdilla, joten myös kehon tulehdustila hävisi, joka aiheutti sen että mielentila koheni aivan huippuun. Energiaa oli kuin pienessä kylässä sekä unenlaatu syvää. Kasvoista näkyi uusi tervehtynyt ja todella nuorekas 44 vuotias kolmen lapsen äiti. Vyötäröni oli aloittaessani 83cm ja viiden viikon jälkeen 74,5cm huikeaa mielestäni. Ennen ja jälkeen kuvat kertoivat paremmin kuin vaaka. 

❤️ Kiitos

– Mira

5/5

Isoja muutoksia tapahtui: suhde ruokaan tervehtyi. Sitä huomasi, että ei tarvitse syödä syömisen vuoksi, vaan elääkseen ja voidakseen hyvin. 

 

Olo oli kevyempi, energisempi ja selkeämpi. Kiloja tippui jo ensimmäisen kahden viikon aikana 5 ja kokonaisuudessaan melkein 8. Vaatekoko pieneni kahdella koolla.

Ruokavaliota oli helppo noudattaa ja koko kroppani oli kivuttomampi ja liikkuvaisempi, kun ei syönyt mitään turhaa. Minäkin suosittelen tätä boostina, painojumitukseen ja itsensä psyykkaukseen ja kunnon remontin lähtölaukaukseksi. Ja palaan varmasti aina uudelleen ja uudelleen tähän.

– Johanna

5/5

Ilmeisesti tää alkaa näkyä nyt😊 Tänään törmäsin ihmiseen, ketä oon nähnyt viimeks alkukesästä, oli ihan että herrajestas kun oot laihtunut.

Ja sit yks työkaveri, kenen kanssa ei oo nähty koko kesänä. Kysyi, että

-Ootko käynyt kampaajalla?
-En
-No hiusten väri on ainakin vaihtunut
-Ei
-Sullahan on sit uudet silmälasit
-Samat vanhat
-Jaa…no jotain erilaista sussa on?!
-😉

– Sari

5/5

Tää oli supervalmennus ! Paino putosi 7,9 kg, mittoja en ottanut, mutta 10 vuoden takaiset vaatteet mahtuu päälle ja olo mitä mainioin!!!

– Sanna

5/5

Kun on kilpirauhasen toimimattomuus ja muutenkaan en pysty liikkumaan, niin olen todella onnellinen, mitä FBF on minulle tehnyt. Painoa lähti 5.1kg ja senttejä 22cm.

Sydämen pohjasta KIITOS Anni ja Fredu 💞

– Anne

5/5

Pakko hehkuttaa 5vkon tulokset. Senttejä lähti 49,5 ympäri kehoa. Painoa -6,4kg😊. Matka jatkuu… tää elämäntyyli ja ruokavalio on niin hyväksi havaittu etten tästä luovu👌 💪

Kiitos Anni ja Fredu♥️ sekä koko tää tiimi💕 ootte niin mahtavia tsemppareita😘.

– Satu

5/5

Hurja matka tämä FBF🔥Senttejä -58,5 cm ja painoa -7,2 kg. Tämä käytännössä ilman liikuntaa siis. 

Jos olisin tuijottanut pelkkää vaakaa, olisi omasta mielestä tulos ollut todella surkea ja olisin hyvin todennäköisesti heittänyt hanskat tiskiin. Mutta onneks on mittanauha ja nämä tavoitehousut ja kuvat 🔥

Isoin muutos on kuitenkin tapahtunut omassa pääkopassa. Olen iloisempi, tyytyväisempi ja onnellisempi. Uskallan jälleen ajatella itsestäni hyvää ja alan nähdä taas itsessäni sitä ihmistä, joka joskus olin. Olen itselleni armollisempi.

Suhtautuminen ravintoon on muuttunut täysin tässä viiden viikon aikana. Ennen herkuttelin jokapäivä ja vedin kaikkea suolaisesta makeaan. Nykyään ei moiset ”roskat” enää kiinnosta, vaan valitsen mieluummin kunnon steikin, koska olen huomannut miten oikeanlainen puhdas ravinto vaikuttaa muhun. 🔥ennen FBF:ää olin kokeillut ketoa, mutta vähän ”väärällä” taktiikalla; ns. Dirty keto -meiningillä. Nyt on ihan eri meininki. Aion jatkaa tätä carnivore-tyyppistä ruokavaliota pienellä ketotwistillä, eli lisään jossain kohtaa vähän vihreää lautaselle. Aion myös jatkossakin pitää lauantaisin balanssipäivän. 

Aion myös lisätä nyt tulevaisuudessa liikuntaa eri muodoissa. Aion mennä ryhmäliikuntatunneille, uimaan, ratsastaan ja kokeilla kaikkea uutta🔥mitä en ole kehdannut tehdä vuosiin, koska ylipaino ja huono itsetunto. 

Kiitos kaikille, tää on ollut huikee matka

– Janica

5/5

Mahtavat viis viikkoo takana! Oppimista ja oivallusta matkan varrella! 💖

FBF: n saldo -7,1 kg ja -29cm / 5kk ketolla=14,4 kg (ilman liikunnan lisäystä) jumi selätetty ja homma jatkuu samaan malliin. Vielä vajaa 8 kg tavoitepainoon. Jatkossa Fredun treeniohjelmat ja hulavanne käyttöön! 😀

Kiitos Anni ja Fredu sekä ihana ryhmä! 💖🔥🔥

– Eija

5/5

5 vko takana ilman mittauksia ja punnituksia. Tässä fiiliksiä ennen virallisia tuloksia. 

🐷 Olo höyhenenkevyt ja jotenkin ”puhdas”

🐷 Pää on kirkas ja jalka nousee kevyesti pitkänkin työpäivän ajan.

🐷 5 vko menty käytännössä ilman liikuntaa mutta nyt katse alkaa pikkuhiljaa vilkuilemaan juoksumattoa ”sillä silmällä”

🐷 Tämän ruokavalion ruuat on sopineet mulle kuin nenä päähän ja matka jatkuu varmaankin näillä eväillä, ehkä rasvakahvi tulee takaisin aamuun ehkä ei. 

🐷 Niin kiitollinen olo tällä hetkellä että meinaa itku tulla. Kiitos kaikille ryhmäläisille sekä Annille ja Fredulle matkaseurasta ❤️

🐷 Ja sitten tulokset: paino – 9,2 kg, lantio – 9 cm, vyötärö – 9 cm ja rinnanympärys – 12 cm.

🐷 Matkaa lopulliseen tavoitteeseen on vielä kymmeniä senttejä mutta suunta on oikea ja jotenkin olo on erilaisesti luottavaisempi, josko se normaalipainokin olisi saavutettavissa.

🐷 Kärsä pystyssä ja saparo suorana menossa kohti lokakuun FBF:ää 😊

🐷 Possuemoji koska oon possufarmari 🐷

❤️Kiitos

– Tiina

5/5

Tämä on kohta ohi, haluan kiittää koko ryhmää tsempeistä ja avusta! ❤️Sellainen yhdessä tekemisen meininki. 🙏 Mahtava matka, usko oli välillä hukassa ja en olis 60 h paastoon pystynyt ilman teitä. 😍 Ihminen tarvitsee toista ihmistä, ei tarvitse tarpoa yksin. Nyt on työkaluja jatkoon. Jatkoryhmä kiinnostaa myös, koska ryhmän voima on valtava❤️ Työssäni tärkein työkalu on oma persoona ja ihmisen kohtaaminen, juurikin ne isoimmat jutut, mitkä Annissa ja Fredussa kolahti minuun eniten, kaiken tiedon ja opin lisäksi. 🙏 Kiitos❤️ On väliä miten ihminen on läsnä toiselle. Kiitos koko mahtava ryhmä, matka jatkuu! 😍💪💪

– Johanna

5/5

Kiitos, tää valmennus anto itselle uskoa siihen että mä voin ja pystyn elää vähän niukemmalla ravintoympyrällä ja voimaan silti hyvin! Energiaa riitti kuntoiluun ja kaikista paras on tää mieli minkä tästä sai! Kiitos! Kropassa tapahtu muutosta, mutta ei se omassa silmässä näy. Niinku ei ylipäätään näy se vuoden ketoilu muutenkaan  Kokonaispudotus nyt -24, joista sen neljä viidessä viikossa!

– Anna

5/5

Ruoan arvostus ja sen tuoma energia, nautinto ja hyväolo pompahti kyllä reilusti eteenpäin, vaikka olikin mielestäni jo aika hyvällä tasolla. Osasin kuulostella ja nauttia hyvästä ruuasta ja syödä sen kiireettömästi. Arjessa minulla ruokailu on ollut tankkausta. Aion pitää tästä nyt kiinni!! Paino -5,3 oli melkoinen yllätys, kun ylipainoa ei hirveästi ole. Rinta: -4, vyötärö -6 ja lantio -2. Reisi 0 ja olkavarsi -1. Kohdat joita ei mitattu, mutta itsellä tuntuu eli rinnanalus ja mahan ympärys on sulanut. Kiitos Anni ja Fredu ja kaikki kanssakulkijat.

– Jaana

5/5

FBF-viikot auttoivat pääsemään painojumista ja samojen kilojen jojottelusta. Nälkä ei vaivannut oikeastaan koko aikana, hyvä haaste oli omista tottumuksista irtautuminen. Tuloksia alkoi näkyä heti, ja se motivoi pysymään kurssissa. Ja ne tulokset mitoissa: rinnanympärys -3cm, vyötärö -5cm, lantio -3cm. Paino putosi 5,3 kg. Nämä saavutin ruokavaliolla, liikunta oli pelkkää omaa lomatekemistä. Olen oikein tyytyväinen!

– Anu

5/5

Olin skeptinen miten jaksan 5vkoa lihapainotteisesti, mutta sujui yllättävän hyvin. Painoa lähti 6,4kg ja olen nyt tavoitepainossani 😃💪Olin jo ennen FBF:ää normaalipainoinen, mutta tämä painolukema on ollut puntarissa ehkä 10v sitten. Kiitos kaikille mahtavista 5 viikosta! 

– Maria

Kuulostaako tutulta?

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Sitoutuneen valmentajan läsnäolo koko valmennuksen ajan on tärkein elementti onnistumiseen. Ketään ei jätetä yksin. Fat Burning Female-tehovalmennuksessa noudatetaan tiukkaa keto-carnivore ateriasuunnitelmaa. Tämä on yksi tehokkaimmista menetelmistä aktivoida keho luonnolliseen rasvanpolttotilaan. FBF menetelmän avulla meidän ei tarvitse laskea kaloreita tai seurata makroja. Syömme, kun olemme nälkäisiä ja joka aterialla kylläisyyteen asti. 

Neljässä viikossa saamme aikaiseksi upeita tuloksia. Super FBF-valmennus on suunniteltu olemaan portti uuteen maailmaan ruokailujesi ja hyvinvointisi suhteen .  Voit halutessasi noudattaa ruokavaliota pidempäänkin. 

FBF on erityisesti naisille suunniteltu tehovalmennus rasvanpolton tehostamiseen. Samanlaista valmennusta ei markkinoilla toista ole. Vaikka hyödynnämme ketogeenista ruokavaliota ei tämä valmennus missään nimessä ole geneerinen ketovalmennus. Toki suosittelemme käymään ennen FBF valmennusta Keto Kickstart valmennuksen tai lataamaan puhelimeen FBF sovelluksen jolloin saat hieman etumatkaa ja sopeutumiseen.  

Ehdottomasti. Lähes joka ravintolasta tai ruokalasta saa ateriasuunnitelman mukaisia ruokia. Hieman joutuu olemaan oma-aloitteinen ulkona syödessä ja pyytää ateriat hieman sovelletusti. 

FBF valmennus ei ole helpoin tie, mutta varmasti palkitsevin. Kun sitoudut 110%, tulet näkemään huikeita tuloksia ja kiität minua myöhemmin.

FBF-valmennuksessa pidämme kerran viikossa balanssipäivän, jolloin otetaan hieman rennommin ruokavalion parissa. Balanssipäivän avulla tiukemmasta arkiruokailusta tulee huomattavasti helpompaa. Emme myöskään halua lukita sinua kellariin neljäksi viikoksi, joten FBF-valmennuksen aikana voi elää täysin normaalia elämää. 

Tulokset ovat hyvin yksilökohtaisia, mutta kun sitoudumme tarkasti noudattamaan ohjelmaa, saamme upeita tuloksia kehonkoostumukseen. Olemme varmoja, että ohjeita noudattamalla huomaat muitakin hyvinvointiin liittyviä hyötyjä.

Vaikka valmennus on erityisesti suunniteltu naisia varten, ei ole mitään syytä, miksei miehetkin voisi osallistua.

Ehdottomasti! tärkeä osa eli livevalmennukset ja valmentajan läsnäolo tiimiläisille tapahtuu  Facebook-ryhmässä. Facebook-tilin luonti on helppoa ja nopeaa. Tätä voimaannuttavaa yhteisöä et halua missata. 

Kun liityt mukaan nyt, saat kaiken tämän!

Ateriasuunnitelmat ja ostoslistat

Kaikki on tehty valmiiksi ja sinun tarvitsee vain seurata ohjeita. Kaikki reseptit on suunniteltu auttamaan sinua tavoitteidesi saavuttamisessa. Samalla voit nauttia herkullisista ja käytännöllistä aterioista.

Livevalmennusta ja FBF- yhteisön

 Tiedän miten tärkeää on saada tukea ja kannustusta painonpudotusmatkalla. Löydä yhteisö, joka ei jätä ketään yksin ja jossa tulen pitämään ryhmässämme viikottaisia live-valmennuksia, joissa saat vastauksia ja tsemppiä askarruttaviin kysymyksiin.

Paastostrategia

Tarkkaan mietitty paastostrategia antaa uskomattoman turbomoottorin painonpudotustavoitteiden saavuttamiseen. Viemme tehokkaan pätkäpaastostrategian avulla rasvanpolton aivan uusiin ulottuvuuksiin.