Helppo ketogeeninen lohipiirasresepti

ketogeeninen lohipiiras

Jaa tämä julkaisu

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Tämä täyteläinen piiras sopii hyvin niin illaistujaisiin kuin arkiruokailuunkin. Voit halutessasi vaihtaa täytettä tai lisätä mukaan omia suosikkejasi. 

Tarvitset: 

425 g Ricotta-juustoa
2 rkl ranskankermaa
3 isoa kananmunaa
100 g parmesanjuustoraastetta
150 g lohta
Suolaa ja pippuria

Tee näin: 

Esilämmitä uuni 180c

Laita leivinpaperi piirakkavuokaan, tai voitele vuoka voilla tai kookosöljyllä.

Laita kaikki raaka-aineet astiaan ja mausta seos suolalla ja pippurilla.

Sekoita taikina hyvin sekaisin.

Kaada taikinaseos piirakkavuokaan ja anna paistua n. 45min. 

Anna jäähtyä kunnolla ennen tarjoilua.

LUE LISÄÄ BLOGISTA

Ilmoittautumiset seuraavaan Fat Burning Female-valmennukseen on nyt auki

Varmista paikkasi mukaan tästä