Keto Kickstart

Aloita tehokas rasvanpoltto ja saa lisäenergiaa syömällä herkullisia ruokia

Keto Kickstart on hyvinvointiseikkailu, jonka tavoitteena on karistaa kiloja ja saada avaimet hyvinvointiin ketogeenisen ruokavalion avulla. Kun liityt nyt mukaan saat pysyvän jäsenyyden tukiryhmään ja portaalin käyttöösi vuodeksi kertamaksulla.

Keto Kickstart -valmennus sopii sinulle, jos haluat:

5/5

Liity mukaan valmennunnusohjelmaan, joka tekee sinusta kirjaimellisesti rasvanpolttokoneen.

119€

Tyytyväisyystakuu!

Kokeile valmennusta riskittömästi ja jos et jostain syystä ole tyytyväinen siihen, pyydä hyvitystä 14 päivän kuluessa ja hyvitämme sinulle koko osallistumismaksun.

Keto Kickstart sisältää

Share on email
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
5/5

Liity mukaan valmennusohjelmaan, joka tekee sinusta kirjaimellisesti rasvanpolttokoneen.

119€

Tyytyväisyystakuu!

Kokeile valmennusta riskittömästi ja jos et jostain syystä ole tyytyväinen siihen, pyydä hyvitystä 14 päivän kuluessa ja hyvitämme sinulle koko osallistumisimaksun.

Keto Kickstart sisältää

Share on email
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Keto Kickstart

Aloita tehokas rasvanpoltto ja saa lisäenergiaa syömällä herkullisia ruokia

Keto Kickstart on hyvinvointiseikkailu, jonka tavoitteena on karistaa kiloja ja saada avaimet hyvinvointiin ketogeenisen ruokavalion avulla. Kun liityt nyt mukaan saat pysyvän jäsenyyden tukiryhmään ja portaalin käyttöösi vuodeksi kertamaksulla.

Keto Kickstart -valmennus sopii sinulle, jos haluat:

”Myös sinä ansaitset sen kaiken onnen ja itsevarmuuden, jota hyvinvointia tukeva ruokavalio ja elämäntapa voi sinulle antaa.”
– XOXO, Anni  

Anni Sirviö, 42

Keto Kickstart-valmennuksen kehittäjä

Ylipainon, masennuksen ja vatsavaivojen kanssa taistelevasta jojo-laihduttajasta yhdeksi Suomen menestyneimmäksi hyvinvointivalmentajaksi auttaen jopa yli 13 000 ihmistä polttamaan rasvaa ja voimaan paremmin.

Anni Sirviö on tunnettu suomalainen hyvinvointivalmentaja ja menestynyt ruokakirjailija. Annin missiona on auttaa naisia polttamaan rasvaa, pudottamaan painoa ja voimaannuttaa heitä rohkeudella ja motivaatiolla, joka johtaa pysyviin tuloksiin ilman nälkää ja rääkkiä. 

Anni on auttanut tuhansia naisia löytämään onnellisemman ja energisemmän elämäntavan kehittämiensä toimivien metodien avulla. Hänen oppiensa avulla on moni löytänyt terveen ja kestävän asenteen ravintoa kohtaan.

Miltä Keto Kickstart® -ruokavalio näyttää käytännössä

Keto Kickstart-aamupala

Länsimainen aamupala

Keto Kickstart-lounas

Länsimainen lounas

Keto Kickstart-päivällinen

Länsimainen päivällinen

Ketogeeninen ruokavalio on hyvin vähähiilihydraattinen ruokavalio, jonka avulla pääset ketoosiin

Ketoosi on lääketieteen mukaan täysin luontainen ja turvallinen aineenvaihdunnan tila, jossa käytämme rasvaa energianlähteenä. Sinusta tulee siis kirjaimellisesti rasvanpolttokone. Ketoosilla on lukuisia todistettuja hyötyjä terveyteemme, hyvinvointiimme ja suorituskykyymme.

Länsimaalainen ruokavalio johtaa moniin terveys- ja hyvinvointihaasteisiin

Suomessa on arviolta 2.5 miljoonaa ylipainoista työikäistä. Liika sokeri, lisäaineet ja prosessoidut ruoat aiheuttavat tulehdusta elimistössä ja useita elintapasairauksia. Ketogeeninen ruokavalio on hyvin terapeuttiseksi kehuttu ruokavaliomalli, joka tukee hyvinvointia.

Ketoosissa käytetään omia rasvavarastoja energian lähteenä

Elimistön ollessa ketoosissa, eli kehon hiilihydraattivarastojen ollessa niukat tai tyhjät, maksa alkaa käyttää elimistön rasvavarastoja aivojen tarvitseman glukoosin tuotantoon edistäen näin rasvan palamista ja laihtumista. Monet kokevat lisääntynyttä energiaa, parempaa unta ja postiivisia

Kuinka ketogeeninen ruokavalio toimii?

Ketoosi on kehon luonnollinen tila, jossa keho käyttää energianlähteenä rasvaa hiilihydraattien sijaan. Sen on tieteellisesti osoitettu laskevan verensokeria, parantavan insuliiniherkkyyttä sekä laskevan tulehdusarvoja. Ketoosi saavutetaan noudattamalla ketogeenistä ruokavaliota.

Lisää energiaa

Ihmisellä on hyvin rajoitetusti glykogeenivarastoja ja ne tyhjenevät nopeasti, ellet tankkaa niitä kokoajan. Ketoosissa siirrytään käyttämään rasvaa energianlähteenä. Jokaisella meistä on omia rasvavarastoja, joista keho saa tasaista energiaa.

Tehokasta rasvanpolttoa

Kun keho rasva-adaptoituu, monet huomaavat huikeita muutoksia kehonkoostumukseen. Ketogeenisen ruokavalion on tutkimuksissa todistettu olevan tehokas hoitokeino ylipainon hallintaan.

Vähentää tulehdusta

Ketogeenisen ruokavalion on todistettu tutkimuksissa vähentävän tulehdusta kehossa. Ketoosi parantaa myös hormoonitoimintaa ja tasapainottaa kehon toimintoja.

Parempaa suorituskykyä

Monet huomaavat positiivisia tuloksia liikuntasuorituksiin, kun keho on kunnolla adaptoitunut käymään rasvalla.

Mitä valmennuksen jäsenet sanovat?

Annetaan jäsenten itse kertoa
5/5

Tämä elämäntapa muutos toimii todella hyvin.Noin 10 vuotta sitten laihdutin xtravakanza kuurilla eli söin valmiita pussia ja vettä 4-litraa päivässä 2 kk ja 4 päivää. Tulos oli hyvä 106 kg–>78 kg. Ongelmaksi muodostui se että kun lopetin pussit niin paino nousi tosi äkkiä.

Jojoilin vuosien saatossa ja nyt tuli mittari täyteen. Paino oli 27.12.2019 118,4 kg ja nyt kun olen noudattanut ohjeita 112,4 kg enkä ole ollut nälissäni yhtään. Tavoite on että ensin 110 kg ja sitten 100 kg.

Mikä parasta niin on todella hyvä fiilis👍

– Markku K.

5/5

Yksi elämäni parhaimmista päätöksistä oli lähteä mukaan Keto Kickstart-valmennukseen. Olen ollut erittäin tyytyväinen.

– Johanna K.

5/5

Aivan parasta! Kyllä elämä alkoi uudestaan tämän aloittamisen jälkeen!

– Anna-Leena P.

5/5

Loistava valmennus, jonka materiaalit jäävät käyttöön ikiajoiksi.

Hyvin koostettu materiaali ja ylläpitäjien ammattitaitoinen tuki, viikkolivet ym ym.

Ja parasta on Facebook-ryhmä, joka on someajan harvinaisuus. Nykyään jäseniä vissiin jo seitsemän tuhatta, mutta ei yhden yhtä negatiivista juttua, riitaa tms. Pelkkää positiivista tukea, tsemppiä ja tukevaa avunantoa.

Vahva suositus 💪

Aurinkoista päivää sinulle, joka luet tätä ☀️

– Anne L.

5/5

Keto Kickstart -sivut on jättimäinen tietopankki!

– Raili K.

5/5

Paras nettivalmennus ikinä!

– Markus L.

5/5

Ei voi edes sanoin kuvailla miten huikee juttu tää valmennus on!💕 Tämän helpommaksi ei voi valmennusta enää saada, eli vahva suositus👍🏻👍🏻 Ja tulokset aivan huikeita!!!

– Ira R.

5/5

Hyvinvoinnin edistäminen, arjen rytmitys, elämän yksinkertaistaminen järkeväksi

– Sonja A.

5/5

Huomenna 5vk takana, ja tulokset on -8kg ja -29cm 🔥 (suurin osa senteistä on vieläpä lähtenyt ongelmakohdasta eli sektioarven kohdalta)

 

Tuloksia vielä tärkeämpää on se että verensokerit ei päivän aikana heilahtele, joten sielunelämäkin on paljon tasaisempaa. :D Lääkärin hoitoa ja lääkettä vaatineet vatsavaivat on kadonneet, vatsa on rauhallinen eikä turvota. Pää ei särje ja jos särkee, menee suolalla/magnesiumilla ohi. Meillä on kohta 2v lapsi ja viimeisten ammattikorkeakoulututkintoa kotona, omistan kaksi hevosta, olen tiiviisti yhdistystoiminnassa mukana, joten tilanne voisi olla aika sekava, mutta nyt luistaa, koska pääkoppa toimii ja energiaa riittää ! Niin kuin olen ennenkin todennut, olen 2011 häätänyt ”biletyskilot” yhdessä keväässä pois. Silloin ilman mitään ihmeellisempää ohjetta. Viime alkuvuodesta kun ostin tämän paketin, ajattelin ettei mun ainakaan tarvii laskea makroja koska ennenkin kilot vaan suli ja olo koheni, mutta väärässä olin ja aikahan kultaa muistot. Nyt 16.10 aloitin heti laskemaan päivittäin makrot, ja tulos on tämä. Eli kyllä niitä vaan kannattaa edes välillä tarkistaa/laskea. 🤩

 

Olen muutamana vuotena käynnistellyt muutenkin ketogeenista ruokavaliota, mutta se ei ole vain tuntunut hyvältä. Mulla on pitkä tulehduskierre takana ja näin ollen olen syönyt paljon antibiootteja ja kortisonia, joten uskon että nyt keho on palautunut niistä ja on ollut valmis tähän, ilman rasitteita.

– Sandra-Maria J.

5/5

Tuntuu, ettei mikään määrä kiitosta riitä, mutta haluan kiittää taas yhden kerran kuitenkin 😁 

Kiitos elämästä ihan näin yhtään vähättelemättä ! Toki ketogeeninen ruokavalio nimenomaan on se joka minut sai elämään takaisin, mutta KetoKickstart -valmennus on ollut niin hyvä saattaja tähän elämäntapaan, että en olisi osannut uskoakaan. Yritin ensin omin neuvoin, mutta tyssäys tuli koska olo meni niin huonoksi, sitten päätin ostaa valmennuksen. Päädyin Kickstarttiin, koska Annista ja Fredusta huokui sellainen läsnäolo ja tietty tavallisuus johon oli helppo samastua. Ja valmennuksen sisältöä on ollut niin ilo seurata, koska se todellinen läsnäolo ja elämänvalo näkyy meille asiakkaille kaiken sen hämmästyttävän tiedon, taidon ja kokemuksen mukana. Ja heistä näkee myös sen, että palo on kova saada kokoajan uusinta tietoa ketogeenisesta ruokavaliosta ja terveydestä, joten voin luottaa, että varmasti saan kokoajan ajantasaista tutkimuksiin pohjaavaa tietoa käyttööni tämän valmennuksen kautta, eikä minun tarvitse tiedon loputtomassa suossa rypeä vaan voin keskittyä syömään hyvin ja nauttimaan elämästä 😀 

Kiitos siis siitä, että yksi aivovammapotilas on päässyt sängyn pohjalta elämään kiinni ja kiitos valmennuksesta, joka on ollut äärimmäisen kattava ja samalla helppo sisäistää ! ❤ sain rahoilleni vastinetta enemmän kuin osasin odottaa

– Saara K.

5/5

Mulla on niin paljon mistä olla kiitollinen 🙏🏻 Alotin keto matkan huhtikuussa -18 ihan painonpudotus mielessä tietämättä että tää muuttaa mun koko elämän. 

Ketogeenisen ruokavalion myötä oon saanut apua unettomuuteen ja paniikkihäiriöihin. Kierto tasaantui keton aikana niin että lapsettomuus taustasta huolimatta kolmas lapseni sai alkunsa heti ensi yrittämästä. Hoidin raskausdiabetestä ketogeenisellä ruokavaliolla ja tällä hetkellä toivun bellin pareesista carnivoren avulla ja näen tuloksia hiljattain 🤗 Ruokavalio tuo jaksamista jokapäiväiseen arkeen ja mun ennen makaronilla elänyt mieheni on hurahtanut tähän myös! 

Kiitos Anni ja Fredu! ❤️ Tuskin maailmassa on toista valmennusta jossa meistä valmennettavista pidetään näin hyvää huolta. Viikkolivet, aktiivinen läsnäolo ryhmissä, jatkuvasti uudistuvat materiaalit, uusimpien tutkimusten esille tuominen, elämää helpottavat kirjat, tuotteet ja mitä kaikkea vielä! Valmennusta ei vaan myydä teidän naamalla, vaan ootte osa meidän arkea. Teistä huokuu halu auttaa ja opastaa ihmisiä tän elämäntavan pariin, olette tukena ja turvana ja kannustatte jatkuvasti eteenpäin! 

Ootte auttanut mua olemaan paras versio itsestäni ja siitä olen ikuisesti teille kiitollinen ❤️

– Jenni I.

5/5

Kiitos Anni ja Fredu! ❤️ Löysin Keto Kickstartin elokuun lopulla ja tämä on muuttanut elämäni täysin! Olen jättänyt sekä reuma- että verenpainelääkkeet, nukun paremmin kuin vuosiin ja paino on pudonnut reilu 10 kg. Paras valmennus, huikeat valmentajat, isosti tietoa, huippujuttu! 👍

– Minna M.

5/5

Kiitos Migreenikohtaukset vähenivät yli puolella🌸

– Mirva L.

5/5

Tämä ketokickstart valmennus ja tietenkin Anni&Fredu esimerkillään ovat muuttaneet suhtautumistani ruokaan ja itseeni varmaan eniten kuin mikään aikaisempi 😍olen niin happy, että törmäsin tähän mainokseen 5/2018 alkaen ja matka jatkuu välillä kaatuen, mutta ylös on päästy vaikka joskus rämpien. 👍

– Riina K.

5/5

Uskomatonta tämä hyvinvointi ja vielä lisäksi paino putoaa ja ympärysmitta pienenee 👍

– Liisa P.

5/5

Kiitos <3

3kk takana, -8,5kg ja 8 cm vyötäröltä

Joka päiväinen turvotus on poissa, ei sokerihimoja ja verensokeri pysyy tasaisena. Aineenvaihdunta toimii ja alun jälkeen myös urheilu sujuu nousujohteisesti.

Tämä ei ole kuuri eikä dieetti vaan elämäntapa 😍

– Marika K.

5/5

Mun elämä oli ruuan suhteen lähteny raiteiltaan jo ajat sitten. Olin jo siinä ajatuksessa, että tämmönen mä nyt oon ja itteäni saan syyttää, enkä muuksi muutu. Ei ollut työkaluja millä muuttaa elämänsuuntaa. Sitten kaverin kautta kuulin ketogeenisesta ruokavaliosta ja rupesin tutkimaan asiaa tarkemmin. Lopulta rohkaistuin ja hankin Keto Kickstartin ja päivääkään en ole katunu sitä päätöstä Olen oppinut käsittelemään ajatuksiani ruuan suhteen ja olen yllättänyt itseni, kuinka hyvin pystyn vastustamaan houkutuksia. Painoa heinäkuun alusta on tippunut -17kg ja senttejä ripakopallinen🔥🔥 tästä kaikesta suuri kiitos Annille ja Fredulle! En olisi pystynyt tähän ilman teitä

– Jenna L.

5/5

Kiitos että olette ohjeistaneet ja kannustaneet meitä vaivojansa säästämättä. Minä sain takaisin terveyden ja sen mukana seuraa niin paljon hyvää! ❤️

– Ulla K.

5/5

Vaatteet putoilee ja roikkuu päält, iho -ongelmat hävinneet, jaksaa paremmin ja tykkää katella taas omaa kuvaansakin peilistä 🤣 ilman tätä valmennusta tuskin näin ois ja olen enemmänkin tyytyväinen hankintaani👍😊 Kiitos kun mahdollistatte tän meille kaikille ja sopuhintaan, negakommetit joita välillä kuulee kannattaa sivuuttaa, tulokset kertoo kaiken, kiitos 😍😍😍😍😍👍

– Senja A.

5/5

Isommanpuolooset kiitokset Anni Sirviö ja Fredu Sirviö❤️🙏❤️ Jaksan paremmin kuin ennen(en vielä hyvin,kiitos uniapnean ja homealtistuksen), aivosumu on hävinny melkeen jo kokonaan,päänsäryt vähentyny, lepotärinä oikeesta kädestä melkeen hävinny, unen laatu parantunu(ku vielä malttaas nukkua;), paino pudonnu 13kg, nälkäkärtty kadonnu ja suurimpana sokerihiiri eksytetty totaalisesti! Että mitä näinä ny on🙈hyviä puolia. Kiitos❤️kiitos❤️kiitos! 👍

– Niina Y.

5/5

Kiitos🥰! Apua olen ketoilusta saanut melkein koko elämääni piinaavaan endometrioosin! Myönnän että epäillen läksin tähän mukaan, minulla ei ollut mitään hävittävää niin kipeä olin koko ajan. Alku oli tosi hankalaa mutta minulla ei ole ollut tapana luovuttaa minkä aloitan ja se on kannattanut. Nyt tällä ruokavaliolla olen suurimman osan ajasta kivuton♥️! Arvostan suuresti myös tätä elinikäistä jäsenyyttä valmennukseen joka kertoo sen ettei vaan rahat pois mentaliteetilla asioita tehdä. Kunnioitan Annin ja Fredun intohimoa viedä asioita seuraavalle levelille, olette edellä käviöitä! Kiitos suuresti siitä teille😍👍

– Katri A.

5/5

En voi koskaan kiittää Annia ja Fredua riittävästi! Olen melkein alusta asti ollu mukana ja kokeillut vaikka mitä muuta mutta mistään ei saa tätä kaikkea kun teiltä! Se teijän intohimo tähän hommaan ja hyvyys kaikkia kohtaan huokuu teistä! Keto kickstart vaan muutti kaiken. Siis oikeesti kaiken meidän perheessä❤️ eikä vain painonpudotuksestä kyse,vaan poikamme saa varmasti laadukkaampaa ruokaa ja itselläkin uudet kuviot, sillä mm. toinen kirjani ilmestyy pian❤️ työ muutatte maailman ❤️👍🏻 kiitos!

– Paula R.

5/5

Olette jakaneet tietotaitoa niin että meillä kaikilla on mahdollisuus hyvään oloon ❣️. Kiitos siitä 🙏

– Mari L.

5/5

Upeaa uuden oppimista, terveyden kunnioitusta, yhteisöllisyyttä ja niin luonnollisesti. Kiitos ihanat 💕👍

– Mervi H.

5/5

Kiitos, kiitosMaaliskuusta asti mukana. Enempi ja vähempi hyvä olo. Kyllä en palaa enää hiilarimaahan ja sokerinen ruokaelämä jäänyt taa. Kova sukurasite minullakin vaanii mutta tää on kyllä paras asia elämässäni.

– Rauni K.

5/5

Kiitos että löysin tämän ohjelman❤️-13kg❤️🌹👍

– Erja M.

5/5

Upeeta duunia teette Anni ja Fredu kiitollinen siitä että törmäsin Annin mainokseen ketogeenisesta ruokavaliosta ja lähdin messiin vaikka epäilyksiä riitti😅päivääkään en ole katunut🙏

– Hanne K.

5/5

Kiitos Anni ja Fredu ❤️ ilman teitä ja teidän valmennusta olisin luovuttanut uskoni parempaan elämään. Elämänhaluni palannut ja sairastelu loppui. Ikuisesti kiitollinen ❤️

– Tanja H.

5/5

 Parasta ikinä 🤩 kiitos kultaisille iso sydämmisille valmentajillemme Anni ja Fredu ❤️ ilman teitä en olisi voinut lopettaa diabeteslääkitystä, ilman teitä en olisi päässyt eroon 18kg läskistä 10 viikossa, ilman teitä en nukkuisi kunnolla, ilman teitä en saisi lempifarkkujani jalkaan ja ilman teitä elämäni ei olisi kerrassaan näin ihanaa …. kiitos ja tuhannesti onnea 2 v johdosta! ❤️👍🏻

– Tiina R.

5/5

Kiitoksen aiheita on vaikka kuinka monta. Ensinnäkin -20kg, toiseksi se vaikutus mikä tällä on ollut nivelreumaan. Nivelet on ihan erilaiset kun puoli vuotta sitten, kävelen korkkareilla eikä tunnu missään. Ei aivosumua, taas on pilkettä silmässä ja tämä positiivisen energian määrä on uskomaton!!!

– Kristiina K.

5/5

Kiitos ❤️ 

Tämän valmennuksen jälkeen olen tervehtynyt vähitellen ja lääkityksiä jäänyt pois, en edes muista millon olisin ollut flunssassa ❣️🔥

Virkeystaso noussut ihan huimasti ja kilojakin karissut. 🤩

Tää upee matka jatkuu. 😍🙏🏻🥰

– Kirsi P.

5/5

Kiitos Anni ja Fredu! Ja onnea kaksivuotiaalle! Olen ollut mukana toukokuusta lähtien, elokuun FBF ja nyt tää meneillään oleva Carnivore: huippuhieno matka kaikkineen ja lisääntynyt ymmärrys siitä että syömällä hyvin ja riittävästi, lotraamatta kermoilla tai muilla korvikeherkuilla on täyttä elämää! Tämä keto-carnivore- ruokavalio on elämäntapa. Housujen ja hameiden vyötäröt kaapissa löystyvät kuin itsestään, verenpainelääke on jäänyt pois, olo on virkeä ja liikunta lisääntynyt. Terveisin Sirkku – kuudenkympin ja kuoleman välistä 🤣👍🏻

– Sirkku P.

5/5

Kiitos Anni ja Fredu Olen suuresti kiitollinen siitä mitä teette meidän hyväksemme Olen saanut teiltä mahtavan oppaan ketomatkalle. Painoa -16 kg, elämäniloa, kivutonta oloa, kohentunutta terveyttä, hyvää unta ja monta positiivista muutosta kehossani ja mielessäni. Olette parhaita ❤👍

– Sirpa A.

5/5

Kiitos siitä, että olette tarjonneet eväät terveelliseen elämään. Onnea ❤️❤️

– Tuulikki M

5/5

Kiitos! Kohta pari kuukautta ollut mukana. Elämään on tullut taas mielekkyyttä lisääntyneen jaksamisen myötä. Kilojakin jokunen jääny matkan varrelle. Yrittäjänä voin sanoa etten olis varmaan selvinnyt tästä pikkujoulukaudesta ilman tätä valmennusta. Kiitos♥️

– Minna Y.

5/5

Kiitos Anni ja Fredu, teette uskomattoman hyvää työtä. Kiitos siitä, että jaatte tietoanne, väsymättä haette uutta tietoa ja taistelette terveemmän elämäntavan puolesta! Olen todella onnellinen, että löysin teidän valmennuksen ja että tukenne jatkuu tästä eteenpäin! ❤️🔥💪

– Tuire T.

5/5

ämä valmennus on muuttanut suhteeni ruokaan ja syömiseen täysin! Olen niin kiitollinen Anni ja Fredusiitä että te kannustatte, kehutte ja omalla esimerkillä näytätte tietä ❤️ Jaatte tärkeää tietoa mitä muutoin en minä ainakaan jaksaisi etsiä loputtomasta tiedon viidakosta! Se että 30kg kevyempänä saan mennä ja nauttia tuntuu uskomattomalta ❤️🙏 Kun rohkenin mukaan 14.1.19 kaikki tuntui niin helpolta kiitos ihanat 😘😘👍

– Sanna N.

5/5

Painonpudotus jes, lääkitysten poistuminen jes, vaan suurimpana ja päällimmäisenä tuloksena elämänilo ja -into, halu ja kyky tehdä kaikkea mahdollista 🧡💚terve ja jaksava tulevaisuus 💪 tämä on lähtöisin teiltä, Anni Sirviö ja Fredu Sirviö, jotka ensin olette uskoneet asiaanne ja saaneet meidät muutkin uskomaan, ensin teihin ja sitten itseemme💃🕺

– Kirsi M.

5/5

Kyllä on mahtava olotila ja virkeys 😁

– Virve V.

5/5

Iso kiitos Anni ja Fredu sekä koko Kickstart tiimi 👍 Olin jo luopunut toivosta kun viime huhtikuussa liityin mukaan. Vielä on tavoitteeseen matkaa 10 kg mutta enemmän on takana ja nivelkivut helpottaneet. Kaikkea hyvää teille nyt ja tulevaisuudessa 👍😍

– Ulla A.

5/5

Olen löytänyt itselleni hyvän tavan syödä koko loppuelämäni ajan, olen löytänyt uutta itsevarmuutta 🌿🙏🏻❤️Kiitos ❤️

– Kirsi T.

5/5

Mä olen saanut 7 kuukauden aikana pudotettua 30 kiloa painoa, aloitettua kaksi liikuntaharrastusta vuosien tauon jälkeen ja puolitettua päälääkkeet. Toimintakyky vaan kasvaa, vaikka pimeys lisääntyy. Kiiitän ensisijaisesti itseäni, koska minähän sen homman tässä olen tehnyt, mutta eipä tämä teidän valmennuskaan hassumpi ole.😘 👍

– Miia O.

5/5

Parasta mitä minä olen ikinä löytänyt❤️Ei ole näin helpolla paino putoillut kymmeniin vuosiin.

Suosittelen myös vaihdevuodet ylittäneille, vähän liikkuville naisille!

Tuu mukaan ja huomaat aloittavasi ihan uuden elämän!

– Sari A.

5/5

Ehdottomasti paras valmennus, ei tarvitse muuhun tuhlata enää rahojaanhyvää maukasta ruokaa ilman omantunnontuskia, helppoa, ihanaa ja ihanat valmentajat apua ja neuvoja saa kaikkeen mahdolliseen maan ja taivaan väliltä

– Eveliina B.

5/5

Erittäin toimiva, saa syödä ihanan monipuolisesti ilman nälkää! Facebook-ryhmä todella upeana tukena❤️

– Ayda-Asiye M.

5/5

Tulokset ja olo puhukoon puolestaan!

– Kaisu B.

5/5

Kyllä olette tehneet paljon töitä asian eteen..Kiitos,minun ei tarvitse kuin noudattaa ohjeita ja voida hyvin.

En edes olisi kaikkea osannut itse etsiä.

– Sirkku-Rita P.

5/5

Suurin piirtein kaikkea! Kerta kaikkiaan hyvä juttu.

– Lea T.

5/5

Kaikkea suurella sydämellä❤️

– Jaana S.

5/5

Ketoperhe on hyvä vertaisryhmä

– Päivi H.

5/5

Liityin Keto -valmennukseen viime maaliskuussa. Elämäntilanne oli silloin kuitenkin raskas, johtuen valvottavasta ja paljon sairastelevasta vauvasta, avioerosta jne, joten en päässyt oikein vauhtiin. Kateellisena katselin täältä muiden onnistumisia ja aina välillä teinkin ryhtiliikettä. Kuitenkin aina vanhat tavat palasi takaisin.

 

Olen siis tunnesyöjä, pahimmasta päästä. Oon turruttanut erilaisia tunteita ja arvottomuuden tunteita ruokaan. Ja sehän näkyy peilikuvassa ja vyötäröllä. Myös raskauden aikana ollut diabetes oli lääkärien mukaan muuttumassa 2 tyypin diabetekseksi, niin epäterveellisesti elin.

Vuoden vaihteessa päätin, että aion tehdä vuodesta 2019, mun vuoden. Perehdyin valmennuksen materiaaleihin kunnolla, täytin kaapit keto-ystävällisillä tuotteilla ja psyykkasin itseäni. Eka viikko oli sokerikoukusta kärsivälle hirveä. Mutta selvisin, koska olin päättänyt.

 

Nyt tätä matkaa on takana siis 6 viikkoa. Sokeriarvot tasapainottuneet normaaleiksi, pyyhe menee kokonaan ympärilleni, housut ei purista ja naamakin näyttää kaventuneen. Iho näyttää ja tuntuu terveemmältä, samoin hiukset. Mulla on alkaneet kasvaa kynnet. 😄Mieli on pirteä, arvostan itseäni enemmän ja nukun paremmin kuin koskaan. Jaksan touhuta taaperon kanssa. Ja painokin tippunut -8,6 kg 💪🏻🤩

Tää on mahtavaa, kun tuloksia tulee kuin itsestään. Ja saa syödä hyvällä omallatunnolla🤩

 

En malta odottaa, mitä tämä vuosi tuo vielä tullessaan💪🏻Ehkä jonain päivänä rohkaistun tänne laittamaan ennen ja jälkeen kuvia 😄

Kiitos Anni ja Fredu ❤️sekä kaikki muutkin ketoilijat😘 uskallan väittää, että keto on pelastanut mun elämän❤️

matka jatkuu.. 

– Janica F.

5/5

Kahden vuoden opettelu uuteen elämään. Nyt en huomaa enää mainostaa ketoelämää koska se on osa minua. Voin hyvin, näytän hyvältä ja rakastan uutta Airia🔥

– Airi K.

5/5

Onhan tämä nyt vaan ihan parastaAlkuvuoden masennus diagnoosin jälkeen olen saanut elämäni takaisin ilman lääkkeitä. Iho alkaa kukoistaa. Kehon koostumus muuttunut huikeasti positiiviseen suuntaan. Elämän ilo ja energia ovat palanneet! Kiitos upeat Anni ja Fredu tekemästänne työstä meidän kaikkien hyvinvoinnin eteen

– Sanna K.

5/5

Tuhannet kiitokset Annille ja Fredulle toimivista valmennuksista, kannustavasta FB-ryhmästä ja viikkolivelähetyksistä. Tämä kokonaisuus on viimeinkin ollut se väline, jonka avulla olen saavuttanut normaalipainon ja oppinut syömään paremmin, ja jonka ansiosta pystyn nyt myös luottamaan siihen, että tämä on pysyvä muutos. Uskomatonta ja upeaa! 👍

– Tiina B.

5/5

Kiitos Anni Sirviö ja Fredu Sirviö että etsitte ja jaatte tietoa, vaikka etenkin Suomessa Ketoilu usein leimataan vaaralliseksi. Kiitos että olette jaksaneet viikosta toiseen vastata samoihin kysymyksiimme. Teidän hymyt viikko livessä kertoo jo paljon miten hyvä ketogeeninen ruokavalio tekee ihmiselle.

– Liisa K.

5/5

Kiitos Anni ja Fredu tästä aivan mahtavasta valmennuksesta. Moneen vuoteen ei vaaka ole näyttänyt näin vähän ja energisyys on aivan mahtavaa. ❤❤ 👍

– Mia L.

5/5

Kiitos Anni ja Fredu ❤️ Olette aivan ihania, aitoja ihmisiä, ystäviä vaikkei olla koskaan tavattukaan, ei koskaan snobbailua tai ylimielisyyttä.

Tämä on ainoa ruokavalio jolla paino on lähtenyt laskemaan ilman stressiä, ruoasta nauttien.

– Satu T.

5/5

Minusta tuntui että olin hitaasti kuolemassa. En ainoastaan fyysisesti vaan myös henkisesti. Aloitin itsekseni heinäkuussa mutta informaatiosuossa rämpiminen ei tuottanut tuloksia. Elokuussa liityin keto kickstarttiin ja oli varmasti yksi elämäni parhaimpia päätöksiä. Tähän mennessä -13 kiloa ja eiköhän ne veri-arvot seuraa perässä keväällä 😊 livet on parhautta kun saa yhteyden anniin ja freduun jos on kysyttävää, ja olen kysynyt ja saanut vastauksia

– Piia K.

5/5

Kiitos teille kaikille! Olen saanut painonhallinnantunteeni takaisin. Sen tunteen, että on olemassa keinoja minullekin!!

– Päivi P.

5/5

Sain kokonaan uuden elämän 🙏🏼

Olen eri ihminen kuin helmikuussa 2019, sain terveyteni takaisin, sen jälkeen liikunnan riemun ❤️

Olen niin kiitollinen ja onnellinen 💕 👍🏻

– Anneli S.

5/5

Anni ja Fredu🌹 Äitienpäivänä 2019 lähdin ketokelkkaan mukaan. Päivääkään en ole päätöstä katunut! Aivosumu tiessään, yöunet parantuneet huomattavasti, migreenikohtaukset mennyttä elämää, nivelkivut liki tiessään, itsetunto löytyi vuosien jälkeen. Painoa on matkan varrelle jäänyt 26 kg, vyötärö kaventunut yli 36 cm! Parasta tässä on se, että parisuhde kukoistaa kuten alkutaipaleella, koska osaan rakastaa nykyään myös uutta itseäni! Olen niin kiitollinen tästä Ketoperheestä  

– Satu M.

5/5

Vasta toista kuukautta ketoilleena ainaiset vatsakipuni katosivat parissa päivässä, jatkuva raastava väsymys on tiessään ja aikamoisen ikävät fibrokipuni ovat selkeästi helpottamassa, närästyskin on rauhoittunut, migreeniin on tämän ajan loistanut poissa olollaan  Mitä vielä tapahtuukaan, se jää nähtäväksi, uskon, että tämä tuo ajan kanssa paljon hyvää elämääni. Kiitos Anni ja Fredu, olette uskomattoman omistautuneita työhönne ja tietotaitonne on huikeaa ❤👍

– Seija E.

5/5

Annille ja Fredulle kiitokset sydämeni pohjasta; olen saanut keton avulla elämäni ja elämäniloni takaisin vuosien kipuhelvetin jälkeen. Myös uusi ammatti on löytynyt keton myötä ☺️ On aivan huikeaa kuulla usean kerran viikossa ihmisten kokemuksia ketoilusta ja Kickstarttia kehutaan kilpaa ❤️

– Annamari R.

5/5

8 kuukautta ja -25 kiloa ja mikä tärkeintä, se että 2 tyypin diabetesuhka on hamassa menneisyydessä. Sokeriarvot aivan eri sfääreissä kun alussa ❤️ Kiitos sydämen pohjasta molemmille huippuvetäjille. Anni ja Fredu ootte mun suuria innoittajia tällä taipaleella.

– Sanna M.

5/5

Kiitos Anni ja Fredu tästä huikeasta Ketoperheestä ja kaikesta siitä, mitä teette meidän kaikkien hyvinvoinnin eteen! 💞 Elän elämäni parasta aikaa, mukana Keto Kickstartissa äitienpäivästä -19 lähtien ja paino kohta samassa lukemassa kuin 14 v. sitten hääpäivänäni. 🤩 Parasta kuitenkin on tää hyvä olo! 🤗 Viikottaiset vatsakivut, turvotus, iho-ongelmat ja aivosumu poissa, energiaa kuin pienessä kylässä, jatkuva nälästä johtuva ärtyisyys poissa (perhe tykkää 🤗) ja ennenkaikkea plussaa, jos pystyn välttämään nurkan takana vaanineen diabeteksen (raskausdiabetes ja kova sukurasite molemminpuolin). Vanhaan ei ole enää paluuta tämän löydettyäni. I LOVE KETO! ❤️

– Saila K.

5/5

Kiitos Anni Sirviö ja Fredu Sirviö , että olette alkaneet tähän kaikkeen! 👍❤️🌸

Vihdoin itsekin nyt 10-kerhossa! Jee!! 😁🎉

Vaikka siihen vaihtelevalla menestyksellä se reilu 3kk menikin. Mutta en valita, vaan päinvastoin. Sillä apua todellakin saa niin fyysisesti, kuin henkisestikin. Aivan mahtavaa! 😁👍

Pelkästään jo teidän iloinen ja positiivinen asennekin on jo niin mukavaa katseltavaa ja kannustavaa, että vähintäänkin viikkolivet on kyllä pakko katsoa vaikka jälkeenpäin, jos ei itse kerkeä mukaan seuraamaan.

Mutta oikeesti, se tunne, miten haluatte ja jaksatte näin paljon, oman elämänne rinnalla, nähdä vaivaa, välittää ja auttaa muita ihmisiä elämään ja voimaan paremmin. 

Sydän paikoillaan.

Arvostan. 

Kiitos. ❤️

Että olette kyllä varmasti koko tämän kiitosketjun arvoisia.

Ja minusta te kyllä ansaitsisitte jo jonkunlaisen kansanterveyspalkinnonkin. 😁

Mistähän niitä saa? 🤔

Mut vielä kerran, Hyvä Annii ja Fredu! 👍😘❤️🌸🥂

Ja hyvä meidän koko Keto Kickstart porukka!!! 🎉❤️🍾

Eli kiitos vielä meille kaikille muillekin! 😊❤️👍

– Marjo R.

5/5

Iso kiitos, Anni ja Fredu ♥️♥️

Olen ollut pian vuoden mukana ja painokin on hiljakseen tippunut, eiköhän liene maanantaina puntarilla kymppikerhoon päästy kiitos carnivore rutistuksen parhaillaan 😊

Koska ikää on jo reippaasti (65) en halua hötkyillä!

Sisäinen kuva itsestäni näkyy taas peilistäkin, kiitos siitä. Myös terveys on kohentunut, ei flunssia viime talvena ja nivelet paremmassa kunnossa

Olette luontevia ja myös luotettavia livessä ym tiedon jakamisessa. Erityisesti uuden tutkimustiedon saamisesta selkeästi esitettynä olen supertyytyväinen ♥️👍 Ei tarvii ostaa muita nettivalmennuksia 😁

Tsemppiä ja jaksamista teille koko perheelle 🥰

– Irma S.

5/5

8kk ketoelämää takana. Päivittäinen närästys pois, päivittäinen päänsärky samoin. Nivel ja selkäsäryt historiaa. Verenpainelääkkeet lopetettu, masennuslääkkeet lopetettu, adhd.lääkkeet lopetettu. Liikunnan ilo löydetty. Uni ja nukkuminen parantunut. Kiloja kadonnut 21 eikä ne enää koskaan palaa!!!. Kiitos Keto-klaani, kiitos Anni Sirviö ja Fredu Sirviö 💗💗💗

– Heidi I.

5/5

Anni ja Fredu Kiitos siitä mitä työtä teette ja siitä, että olette 💖 Teidän oma esimerkki ja asenne elämään inspiroi niin paljon että ette voi sitä uskoakaan! Olette antaneet mahdollisuuden uuteen ja parempaan elämään, en usko että ilman teitä ja tätä kickstart perhettä olisin tässä pisteessä oman elämäni kanssa. Elämäni paras päätös oli uskaltaa hypätä keto-elämäntapaan mukaan – kiitos! ❤️

– Arja T.

5/5

Super iso kiitos, Annille ja Fredulle tästä mahtavasta valmennuksesta ja siitä kaikesta, kuinka teette kaiken täydestä sydämmestä ja teette niin mahtavaa työtä. Aloitin ketoilun 8/2018, pääsääntöisesti on ketoiltu ja välillä eksytty hiilarimaahan, mutta aina palattu takaisin ruotuun😊. FBF vei mun sydämen❤️. Tällä hetkellä olen kokonaisvaltaisesti niin tyytyväinen itseeni ja olotilaani. Siitä iso kiitos kuuluu teille, ihanat❤️. Jatkakaa samalla tavalla ja valloittakaa koko maailma❤️❤️❤️❤️👍

– Paula A.

5/5

Kiitos parhaasta valmennuksesta 🙏 ja carnivore 👍 olen niin tyytyväinen omaan olooni, vointiini ja jaksamiseeni. Ilo katsoa peiliin muuttunutta olemustani. Kiitos ja kumarrus 😍

– Airi V.

5/5

Kiitos Anni ja Fredu kyllä elämä maistuu, kun pysyy ketolla. Annin mainos ketogeenisestä ruokavaliosta tuli viime hetkellä ennen kakkostyypindiabetestä se oli, kuin pelastusrengas olisi heitetty hädän hetkellä. 🙏🙏❤️❤️☀️👍

– Sirpa L.

5/5

Haluan kiittää Annia ja Fredua aivan loistavasta valmennuksesta joka on tuonut elämääni niin paljon hyvää. Vaikka matkaa on vielä paljon,niin olen kuitenkin saanut itseluottamukseni takaisin jo tapahtuneen painonpudotuksen johdosta. Harmittaa vain miksi en löytänyt teitä aiemmin. On mahtavaa kuulua teidän ihanaan keto perheeseen. I love it ❤️❤️

– Sari-Anne S.

5/5

Anni ja Fredu on vaan ❤️❤️. Te pelastitte mun loppuelämän 🙏 En voi kylliksi kiittää teitä.

– Emilia K.

5/5

Kiitos siitä, että olette tarjonneet eväät terveelliseen elämään. Onnea ❤️❤️

– Satu N.

5/5

Minulla 6 kk takana ja loppua ei näy, niin hyvä fiilis ja onnellinen kun vihdoin löytynyt keino jolla jopa minunkin rasvat sulaa ja energiatasot nousee🔥🔥 Voimia teille jatkamaan ja jaksamaan edelleen tämän tärkeän tiedon jakamista kaikille ihmisille😍 Haluan samalla kiittää myös muita ryhmän jäseniä, olette vastaillut moniin kysymyksiini ja auttanut ja tsempannut Annin ja Fredun kanssa mua eteenpäin ketomatkan varrella💕

– Maaria K.

5/5

Haluan kiittää Annia ja Fredua jatkuvasta valmennuksen kehittämistyöstä, tuesta, infosta ja kannustavasta asenteesta! 💖

– Joanna W.

5/5

Olen saanut painoa tippumaan 20 kg, virtaa elämään, kestän haasteet ja vastoinkäymiset paremmin, en hermostu pienistä asioista, olen oppinut jälleen tykkäämään itsestäni! <3 Ja kiitos myös ketoyhteisö!

– Nina L.

5/5

Isot kiitoksetKeto on tuonut niin paljon minun elämään. Uusia tuulia elämään, uusiaystäviä, uusia ajattelumalleja, uusia töitä, kaikkea uutta. Kannustus on ollut huippua. Olen saanut keveyttä, kivuttomuutta, voimaa ja virtaa. Uskoa itseene. Kiitos Anni Sirviö ja Fredu kaikesta tästä ja paljon muusta❣❣

– Tuula S.

5/5

Olen herännyt henkiin! Diabetes (2 tyypin) remissiossa, energia työuupumuksen jälkeen palaamassa ja lisääntymässä, yöuni parantunut, elämänilo palannut, tasainen olo ja mieli 😍👌🏻 Ei ole sanoja, miten kiittäisin… Anni & Fredu – KIITOS! ❤️

– Outi R.

5/5

Kiitos valtavan paljon elämää muuttavasta ja mullistavasta valmennuksesta jolla on ollut ihan valtavia vaikutuksia koko elämään..mahtava olo ja elämän ilo😃❤️

– Ulla K.

5/5

Se oli yks tavallinen tiistai. Jotenkin surffailin sivuille Keto Anni Ja Fredu. Siitä se sitten lähti. Matka on vasta aluillaan. Tämä tie jatkuu. Niin hyvä olon olen saanut jo 2 kk:ssa. Kiitos🌹❤️

– Pipsa K.

5/5

Olen tämän valmennuksen myötä löytänyt vihdoin pysyvän elämäntapojen muutoksen. Kiitos ❤️

– Kaarin J.

5/5

Elämä maistuu jälleen ja peilistä löytyy uusi ilme 🤗

– Terhi T.

5/5

Paras nettivalmennus mihin olen liittynyt! Kiitos A&F, ootte parhaita❤️ 

– Jaanika K.

5/5

Jojoilua ravinnon parissa monet monet vuodet. Tähän loppui ravinnon, painon ja olotilan jojoilut!

– Eveliina H.

5/5

Loistava valmennus! Olo energinen ja rasva palaa, bonuksena ihanan kannustava ryhmä ❤️

– Minna R.

5/5

Hyvät ruuat ja painokin tippuu

– Sami-Pekka O.

5/5

Asiantuntevaa, huolehtivaa ja kannustavaa ohjausta. En olisi uskonut, että voin vielä voida näin hyvin. KIITOS ❤️

-Raija B.

5/5

Elämäni pelastus! 🙏🏻💙 Monta sairautta selätetty, kuten fibromyalgiasta johtuvat kivut, ibs, adenomyoosi ym. ja painokin tippunut mukavasti. 

Paras päätös koskaan!

– Tanja K

5/5

Tyypin 2 diabetes remissioon kahdessa kuukaudessa ketogeenisellä ruokavaliolla. Nyt siis täysin ilman lääkkeitä, verensokerit terveen ihmisen arvoissa. Samalla eroon myös verenpainelääkkeistä.

– Susa K.

 

5/5

Moikka,

Mahtavaa! Tuloksia tulee syömällä ja vähän liikkumalla!😊👍

Sokerit -1, kolestroli -1 ja paino -10.0kg, aikaa 41 päivää!💪

Laiska kun oon, mutulla menee.. ei ressiä kaloreista, ainoastaan tarkkana hiilareista.

– Arto K.

5/5

Haluan kiittää Annia&Fredua elämäni kirkastumisesta, energiasta ja ilosta mitä oikea ruokavalio voi tuoda 🙏❤ Aloitin 8.9. ja reilu 2kk on tippunut nyt yli 10kg. Aivosumu on hävinnyt, askel on kevyt ja mieli niin iloinen, ettei vaan pysty olee negatiivinen 😁 Tämä valmennus on tehty niin helpoksi ja kattavaksi, neuvoa saa helposti ja kaiken lisäksi Anni&Fredu kehittää valmennusta koko ajan!! 👏 Olen kiitollinen että löysin heidän valmennuksen 🙏 Kiitos ❤👍

– Maiju L.

5/5

Kiitos Anni ja Fredu siitä intohimolla ja sydämellä tehdystä työstä, jolla annatte meille kaikille hyvän olon eväitä! Mikään ei riitä kuvailemaan sitä kiitollisuuden määrä, jota itse tunnen…

 

Täytin keväällä 40 ja samalla viikolla ostin itselleni lahjaksi KetoKickstart valmennuksen. Olin väsynyt ja kyllästynyt huonoon oloon kropassani ja päätin tehdä asialle jotain.

 

Tulikin sitten elämäni kevät ja kesä. Väsymys väistyi ja kilot karisivat. Nyt 7 kk:n aikana on karissut yli 13kg, joka on näin kilpirauhasen vajaatoimintaa sairastavalle miltei pienoinen ihme. Ja tämä on saavutettu ilman nälkää ja syömällä hyvin. On kuin olisin puhjennut kukkaan ja taivas vain on rajana sille mitä voin tehdä. Sairastelut ovat vähentyneet, energia lisääntynyt ja mieli seesteinen ja rohkea. Uusiakin asioita olen elämääni saanut ketopowerin voimalla. Kiitos, kiitos, kiitos! ❤🔥💪

Niin ja se 👍

– Piia P.

5/5

❤️ Teette Anni ja Fredu väsymätöntä työtä ihmisten hyvinvoinnin eteen. Muuntaudutte, uudistutte kokoajan ja olette aallonharjalla tässä muutoksessa💖😊 Parempi olo ja hyvinvoiva ihminen ❤️ ja parempi minä muille😊 Kiitollisena ja onnellisena tässä ja nyt on hyvä hymyillä😊

– Tea H.

5/5

♥️ Kiitos Anni & Fredu, te todella välitätte meistä ♥️♥️

– Tarja H.

5/5

Kiitos KetoKicksart. Uupumus, väsymys ja 18kg painoa ovat taakseni jääneitä asioita. Vielä isompi kiitos siitä, että minusta melkein voiton ottanut Ms-tauti on nyt rauhoitettu ja tuntuu, että olen saanut oman itseni takaisin siltä harmaalta, lopen uupuneelta ja huonovointiselta ihmiseltä jota en tunnistanut peilissä. 👍

– Jeny H.

5/5

Viime joulukuussa päätin, että tarvitsen apua oman ruokailun ohjaamiseen ja tilasin KetoKickstartin. Tämä oli paras päätös ikinä, koska jaksan paremmin ja painoakin on nyt lähtenyt 15,1kg – senttejä sitäkin enemmän. Minä sain kauan kadoksissa olleet kuukautiset takaisin ja hormonitoiminta tasaantui. Iso kiitos Anni ja Fredu tästä kehitystyöstä, jonka olette tehneet sekä siitä tuesta ja avusta, jonka täällä meille annatte! 💕 🥰💕

– Mira L.

5/5

Juuri ajattelin miten tyytyväinen ja kiitollinen olen💗Aloitin kertoilun toukokuussa ja kiloja tippunut 24kg ja 18cm vyötäröstä!Mieli on iloinen ja hyväntuulinen☺️Ihanaa kun vaatteita on tullut lisää käyttöön ja ’joutuu’ ostamaan uusia alusvaatteita!

 

Vointi oli ennen kertoa hyvä mutta nyt loistava🙃

Onnea Anni ja Fredu💗Olette jo nyt saaneet hurjasti aikaan meidän hyväksi💕👍

– Hannele P.

5/5

Parasta aikoihin -10kg KIITOS💝👍👌

– Pirkko M.

5/5

Kiitos Anni ja Fredu että annoitte mulle uuden suunnan kohti tervettä loppuelämää ❤️❤️. Ilman teitä kärsisin edelleen kaikenlaisista elämänlaatua latistavista oireista! Te teitte mun elämästä 💯% parempaa 🤩. Joten KIITOS, KIITOS, KIITOS 😍❤️🥰

– Tanja K.

5/5

Sain naisellisuuteni takaisin olo aivan loistava ja arki sujuu olen kiitollinen ja onnesta hyrisevä mummeli kiitos Anni ja Fredu 💕

– Tuija S.

5/5

Anni ja Fredu 💕 Olen suunnattoman kiitollinen uudesta elämästäni, hyvin voinnista ja tästä ihanasta perheestä 💗 On suuri etuoikeus kuulua joukkoonne, tätä elämäntapaa ja hyvinvointia on ilo jakaa suurella sydämmellä, kuten tekin teette. Ikuinen koulukiusattu is back life 💕 👍

– Satu O.

5/5

Olen kiitollinen löydettyäni apua fibromyalgia kipuihin ja energisyyteen Olette huippu asiantuntijoita ja todella asiakaslähtöisiä❤👍

– Anne D.

5/5

Kiitos Anni ja Fredu ❤️❤️ Tulin valmennukseen mukaan huhtikuussa – 18, jolloin perheemme terveyttä oli koeteltu rankasti jo muutaman vuoden ajan. Valmennus oli kuin viimeinen oljenkorsi, johon tartuin, kun kaikki muu turva tuntui kadonneen. KetoKickstart on nyt elämämme hyvinvoinnin ankkuri, jonka avulla terveydelliset vaikeudet selätetään. Kokonaisvaikutus on näkynyt mm. paranemisessa, lisääntyneessä energiassa, unen laadussa, mielen seesteisyydessä ja positiivisuudessa sekä pudonneessa painossa. Pidän lämminsydämisestä otteesta ja läsnäolosta, joilla asioita hoidetaan viikottain. Pidän myös uusista virikkeistä, esim fbf, jolla meitä herätellään haastamaan itseämme totutuilta poluilta uusiin seikkailuihin. Valmennuksen sivujen uusiminen ja ajantasaistaminen kertovat, että olemme teille tärkeitä yhä edelleen. Kiitollisuus kumpuaa syvältä, olette meille elämän tarjoama suuri lahja Anni 💝 ja Fredu 💝Kiitos, kiitos, kiitos! 👍

– Roine P.

5/5

Kiitos valmennuksesta❤️Lähdin tähän mukaan terveyssyistä elokuussa 2018..heti tuli energisyyttä ja neurologisesta sairaudesta johtuva fatiikki katosi, päänahan ihottuma parani ja hiukset ovat vahvat ja laineikkaat, silmien ja nenän limakalvot eivät ole kuivat, iho ei kaipaa rasvausta ja kasvojen iho on kiinteytynyt, yhtään kortisoonikuuria en ole joutunut syömään niveliin tai keuhkoihin liittyen, astmalääkkeet ovat puolittuneet ja lainen verenpaine normalisoitunut, lihaksiin on tullut voimaa ja hauikset ovat kasvaneet ihan ilman salia ja aivan huppua on se että todella vaikeahoitoinen kynsisieni on parantunut… Ja mitähän kaikkea tämä uusi elämäntapa vielä tuokaan tullessaan😀 Kiitos vielä tästä hienosta työstä mitä teette suurella sydämellä ❤️🙏❤️🙏

– Satu K.

5/5

Useita nettivalmennuksia ostaneena olin alussa aika skeptinen, että mitenköhän tässä taas käy…😬 Olen ollut tosi kiitollinen, että löysin tämän. Katson aina viikko livet, kylläkin normisti vähän myöhemmin- pitää hyvin motivaatiota yllä. Mahtavaa kun voi palata katsomaan joitakin osioita uudelleen jos joku mietityttää. Annin ja Fredun ulosanti on selkeää ja luonnollista. Tykkään juuri tuosta ettei jäsenyyttä ole rajattu aikaan- aivan mahtavaa. Kampaajana olen tietysti levittänyt sanaa suu vaahdossa kun itse olen ollut niin innoissani ja monet asiakkaistanikin on liittyneet tänne👍 ja saaneet apua❤️ Super kiva ryhmä muutenkin. This is my life style🙏

– Minna M.

5/5

Minut on vakuuttanut se, kuinka suurella ja aidolla sydämellä Anni ja Fredu tiimeineen tätä työtä tekee. Kiitos! ♥️Vaikka itsellä tuloksien saaminen kestää, luovuttaminen ei tule kyseeseen. 💪 Pitää vain muistaa nauttia matkastakin kohti päämäärää. 😅Yhden selvän eron entiseen voin kertoa, korvat ovat ongelmani , mutta pulsoiva tinnitus on selvästi helpottanut! 🙏👍

– Marjo J.

5/5

Mun kroppa oli 2- vuotta täysin jumissa, aineenvaihdunta täysi nolla , juoksin lääkäriltä lääkärille , kunnes löysin spesialistin , jonka kautta saatiin lääkitys kuntoon ja kroppa toimimaan ja samoihin aikoihin ystävä vinkkasi ( kiitos ❤️) tästä mahtavasta Valmennuksesta 💗💗

Heinäkuusta 2018 ketoelämää Keto Kickstarsissa , välillä on eksytty hiilarimaailmaan, mutta vain käväisty 😉 🙏🏻

 

Anni ❤️

ja Fredu ❤️pyyteettömästi THANK YOU FOR EVER💖

 

Sain elämäni takaisin 🙏🏻

 

Keto is my life

until I die 

💪🏻🤩💖

– Nina K.

5/5

Kiitos selkeän vaihtoehdon esille tuomisesta liittyen painonhallintaan ja hyvinvointiin. Menetelmä on käytännönläheinen ja helposti ymmärrettävä.👍

– Sari M.

5/5

Kiitos elämäni pelastamisesta 🤗🔥❤️Nivelet, suolisto, iho ja mieli kiittävät minulle täydellisesti sopivasta ruokavaliosta! Vaikka en laihtuisi grammaakaan, muu hyvinvointi on tärkeintä! Arvostan myös vastauksianne, kanssakäymistä ja sitä intohimoa, jolla te etsitte uusinta tietoa ja jaatte tietonne meille! Ootte Parhaat!❤️ 👍🏻

– Johanna N.

5/5

Minun sairauskierre loppui tähän! Elämä jatkuu, vaikka luulin että siitä junasta jäin jo! Annin ja Fredun ansiosta voi taas elää lähes normaalia elämää. 

Vaikka samantyyppisiä valmennuksia on monia, niin samoja valmentajia ei ole! Te teette tätä niin sydämellä ja rakkaudella! ♥️ Kiitos!!! ♥️👍

– Tanja K.

5/5

Vuoden vaihteessa päätin kokeilla ketoilua avullanne, enkä voinut kuvitellakaan mitä tästä on seurannut: kilpirauhasarvot ovat kohdallaan ja sitä myöten painoa on pudonnut 20 kg, jaksaminen ja vireys noussut uusille tasoille, koko iän vaivanneet suolisto-ongelmat ovat kadonneet ja tunnen jälleen eläväni. Kiitos teille! ❤️❤️

– Merja K.

5/5

Vuoden alusta -17kg ja verenpainelääkkeet roskiin 🤗 Paras valmennus ikinä, kiitos ❤️👍

– Maiju H.

5/5

Kiitos positiivisesta kannustuksesta, ajatuksesta että kickstart on laadukkaampaa elämää varten, meillä on lupa ”hairahtaa” ja palata takaisin, onnistua erehdyksistämme huolimatta! Kiitos myös siitä, että tieto ja kurssimateriaali on ikuisesti käytettävissämme ja jaksatte sitä päivittää. Olette !👍

– Liisa L.

5/5

Kiitos parhaasta elämäntapa -valmennuksesta!!Teette niin hienoa työtä ja selvästi rakkaudella. On mieletöntä huomata selluliitin sulavan pois ilman juoksemista 10km päivässä aivosumussa. Mieli on kirkas vaikka sää olisi miten kurja. Lasten kanssa jaksaa paremmin ja olo on kokonaisvaltaisesti tyytyväinen. Uni on hyvää ja herääminen paljon helpompaa. Kiloista viis, ketogeeninen ruokavalio auttaa huomaamaan ja aistimaan elämän yksinkertaisesti paremmin🙏👍

– Heidi L.

5/5

Kiitos Anni ja, Fredu. ❤️ Elokuun lopussa aloitin painolla 117kg ja nyt on 102.9kg!!! Mä en edes muista millon viimeksi olisin painanut näin vähän. Pirteydestä puhumattakaan, ei turvotuksia, ei pöhötystä. Vaan hyvää oloa ja iloa. ❤️ Kiitos. ❤️ Ja miten te olette tässä jutussa kokoajan mukana ja ihan täysillä. 👍👍Tämä matka jatkuu. ❤️❤️❤️👍

– Sanna M.

5/5

Olen ollut mukana jo 14.2.2018 lähtien. Aluksi halusin vain päästä ylimääräisistä kiloista eroon. Nopeasti huomasin mielialani parantuneen ja energiani palaavan. Olen oppinut laittamaan oman jaksamiseni tärkeysjärjestyksessä ylemmälle tasolla. Olen löytänyt kadonneen itsetuntoni ja sitä myötä löytänyt itseni, jonka olin kadottanut. Ilman Keto Kickstarttia olisin varmaan ollut jo aikoja sitten burnout-lomalla. Suuri kiitos siis Anni ja Fredu tästä valmennuksesta. Ilman teitä en olisi kadottanut kiloja enkä löytänyt itseäni. ♥️♥️♥️♥️

– Anna-Leena P.

5/5

Kiitollisuus moninkertaistaa kaiken hyvän ja sen te ja koko ketoperhe on ansainnut ❤️ Ilman teitä ei olis meitä ja ilman meitä ei olis teitä. Ootte pistäny alulle jotain ihan mieletöntä, joka lumipalloefektinä jatkaa kulkuaan. Muistan teidän tavotteen alussa, kun meitä oli ryhmässä muutamia satoja. ”Halutaan parantaa ketolla vähintään 10 000 ihmisen elämää”. Se kuulosti lähes hullulta 😃 Mutta hei, vasta 2v synttärit, eikä takuulla kukaan enää epäile! 👏💯 Ihan mahtavaa! Se määrä kiloja ja lääkereseptejä, mitä on jääny tän ryhmän jäljiltä matkan varrelle.. Käsittämätöntä! Annetaan ketoliekin palaa jatkossakin yhtä voimakkaana 🔥🔥🔥 Kiitos! ❤️👍

– Kirsi R.

5/5

Mahtava kiitos Anni ja Fredu ja paljon onnea!🙏❤️✨Selkeillä ohjeilla rasva vain sulaa ja saa niin paljon hyvää aikaiseksi, että elämä muuttuu täysin. Työuupunut on saanut uuden elämän.❤️🤩👍

– Minna T.

5/5

KIITOS Anni&Fredu ja koko upea ketoperhe ♥️Yhdessä meissä on mahtava kannustus- ja muutosvoima – parempi elämä ♥️🔥✨

– Paula S.

5/5

Anni ja Fredu ❣️

Kiitos kun olette 

olemassa🤗

VHH lla sain jo hyviä tuloksia ja nyt kohta 2 v teidän ohjeilla tiedän että pystyn nauttimaan elämästä ilman painon jojoilua.

Matkan aikana normaalipaino saavutettu, VS normalisoitunut ja diabetes peruutettu, nivelet liikkuu paremmin, närästys loppunut,liikunta on mieluisampaa,tavoitteena on saada vielä R% alemmaksi tulevaisuudessa.

Mutta tällä hetkellä tyytyväinen jatkan samaan malliin ❤️. 👍

– Hannaliisa L.

5/5

31kg lähtenyt 13 kk:n aikana😊 Ilokseni tässä huomannut, että löytyy vaatteita jo normikaupoista😉

– Marjaana L.

5/5

Lämmin KIITOS Anni ja Fredu kaikesta mitä meidän keto kikcstarttilaisten eteen teette ❤️. Itse olen reilun vuoden mukana ollut, lääkärin peloittelema alkava diabetes on taaksejäänyttä, painoa on tippunut lähes 25kg, vatsavaivat on pois, iho on parempi, jaksan paremmin, kestän kaikki surut ja vastoinkäymiset elämässäni paljon paremmin, en kaipaa niihin lohtusyömistä. Liikunta on taas tullut elämään mukaan. Kokonaisvaltaisesti voin paljon paremmin, kuin vuosi sitten, ei voi olla kuin onnellinen😊.

– Päivi S.

5/5

Kiitos teille Anni&Fredu❤️! Krooninen migreeni helpottanut ja kohtausten määrä puolittunut, migreenilääkitystä vähennetty, veriarvot parantuneet, energia ja elämänlaatu parantunut, kilotkin karisseet, elämä on ihanaa❤️

– Jane P.

5/5

Tuhannesti Onnea ja kiitos että olette olemassa ❤️ Ilman tätä ryhmää en tiedä missä olisin kipujen ja järisyttävän ylipainon vuoksi. Valmennuksen lisäksi tämä ryhmän tuki myös ihan mieletön.

– Anita S.

Kuulostaako tutulta?

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Ei ole! Liittyessäsi nyt mukaan saat tukiryhmän jäsenyyden pysyvästi käyttöösi ja valmennusportaalin vuodeksi käyttöösi kertamaksulla. 

Epäilemme kovasti, ettet pitäisi valmennuksesta. Valmennuksellamme on 4.8 tähden arvio Facebookissa ja tuhansia tyytyväisiä asiakkaita. Jos tulit kuitenkin liittymisen jälkeen toisiin ajatuksiin, niin tarjoamme täyden 14 päivän rahat takaisin -takuun.

Ehdottomasti! Meillä on lukuisia jäseniä, jotka ovat kokeilleet lähes kaikki dieetit ja valmennukset läpi, mutta vasta Keto Kickstartin löydettyään ovat saaneet pysyviä tuloksia. 

Valmennuksen ostanut asiakas saa pääsyn portaaliin, jossa asiakas saa käyttöönsä ohjeistuksen valmennuksen aloittamiseen. Kyseisestä portaalista löytyvät linkit valmennukseen kuuluville keskustelufoorumeille ja tiedot, miten asiakas voi seurata suorana lähetyksenä lähetettävää niin sanottua live-valmennusta. Portaalista löytyy myös ohjeistusvideoita, reseptejä ja ateriasuunnitelma tukemaan live-valmennuksesta saatavaa tietoa.

Valmennuksessa suositaan aitoja ja ravinnerikkaita ruokia, jotka maistuvat todella hyvältä. Esimerkiksi proteiinin lähteitä, kuten naudanlihaa, kanaa ja kalaa. Hyviä ja terveellisiä rasvan lähteitä, kuten esimerkiksi kananmunia, avocadoa, voita ja oliiviöljyä. Myös herkullisia kasviksia, kuten esimerkiksi lehtikaali, parsakaali, kukkakaali.

Tämä on yleinen harhaluulo. Rasva ei lihota: sokeri, pitkälle prosessoitu teollinen ruoka sekä lisä- ja täyteaineet lihottavat. Ei rasva. Ketogeenisen ruokavalion on tutkimuksissa todettu olevan tehokas hoitokeino lihavuuden hoitoon.

Kun liityt mukaan nyt, saat kaiken tämän!

Ohjelma

Saat vuodeksi pääsyn valmennusportaaliin, josta löydät kaiken tarvittavan elämäntapamuutoksen aloittamiseen.

Yhteisö

Pääset myös mukaan yli 10 000 jäsenen yhteisöömme, jossa iloiset yhteisön jäsenemme auttaa, tukee ja tsemppaa. 

Livet

Pääset osallistumaan supersuosittuihin Keto Kickstartin livelähetyksiin Fredun ja Annin kanssa. Näitä et halua missata!