Uunifetapasta (ketogeeninen versio)

uunifetapasta-resepti

Jaa tämä julkaisu

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Supersuositun Liemessä-blogin uunifetapasta ketogeeniseen ruokavalioon soveltuvana versiona. Tässä versiossa korvaamme pastan ketogeeniseen ruokavalioon soveltuvalla kesäkurpitsanuudelilla.

Tarvitset:

  • kaksi pientä kesäkurpitsaa
  • 200g Fetajuustoa
  • 1 dl oliiviöljyä
  • 1 punainen chilipalko
  • 1 rasia kirsikkatomaatteja
  • 2 valkosipulinkynttä
  • pippuria
  • suolaa

Resepti:

  1. Leikkaa vihanesleikkurilla kesäkurpitsa ohueksi nauhaksi
  2. Laita öljyllä voideltuun uunivuokaan feta ja kaada päälle noin 1 dl oliiviöljyä
  3. Lisää kirsikkatomaatit ja kierittele ne öljyssä
  4. Lisää lopuksi runsaasti vastarouhittua mustapippuria, suolaa ja pilkotut valkosipulinkuynnet.
  5. Laita vuoka uuniin 200 asteeseen noin 10-15 minuutiksi. Sen jälkeen nosta hieman lämpötilaa 225 asteeseen ja laita uunin grillivastukset päälle ja anna vielä olla noin 5 minuuttia, kunnes pinta saa kauniin värin.
  6. Sekoita kesäkurpitsanuudelit vuokaan ja tarjoile välittömästi.

LUE LISÄÄ BLOGISTA

Ilmoittautumiset seuraavaan Fat Burning Female-valmennukseen on nyt auki

Varmista paikkasi mukaan tästä