aloita valodieetti

kuka anni?

Hyvinvointi on polkuni. Terveys on määränpääni.

Vatsavaivaisesta kampaajasta yli 30 000 naisen hyvinvointivalmentaja

Suurena intohimonani ja elämäntehtävänäni on auttaa naisia, jotka kamppailevat hyvinvointihaasteiden kanssa. Olen itse piehtaroinut suuren osan elämääni ylipainon, jojo-laihduttamisen ja vaikeiden vatsavaivojen kanssa. 

Nyt onneksi olen näistä täysin vapaa ja nautin elämästäni terveenä ja elinvoimaisena. Löydettyäni vastaukset ja keinot omien terveyshaasteideni ratkaisuun, olen antanut kaikkeni auttaakseen naisia, jotka kamppailevat samankaltaisten haasteiden kanssa. 

päätös tehdä itselleni jotain, muutti koko elämäni

Kamppailin pitkään ylipainon, jojo-laihduttamisen, jatkuvan turvotuksen ja väsymyksen kanssa. Vatsavaivat rajoittivat elämääni niin, että jouduin usein miettimään liikkeeni WC:n sijainnin mukaan. Olin väsynyt, masentunut, ylipainoinen ja kipeä.

Kokeilin lähes kaikkia dieettejä, kuten pussikeittoja, painonvartijoita, rasvattomia ruokavalioita, raakaruokailua, vegaaniutta, fitness-ruokavalioita ja erilaisia detox-kuureja. Mikään ei tuonut pysyviä muutoksia hyvinvointiini. Usein dieettien noudattaminen oli tuskaa ja pudotetut kilot tulivat tuplana takaisin.

Kyllästyin olemaan jatkuvasti väsynyt ja kipeä ja päätin kokeilla jotain aivan uutta.

tänä päivänä olen elämäni kunnossa, eikä hyvinvointiani määritä ruoka tai treeni

Löysin avaimet omaan hyvinvointiini optimoimalla valoympäristön. Valo luo perustan koko meidän terveydelle ja hyvinvoinnille. Onhan ravintokin mitä syömme valon tuotos. 

Oman muutokseni konkretisoiduttua on suurin intohimoni ollut auttaa muita naisia, jotka kamppailevat samankaltaisten asioiden kanssa. Olen tähän päivään mennessä auttanut jo yli 30 000 henkilöä terveyttä edistävien elämäntapojen piiriin ja edistyksellisten valmennusohjelmieni kautta moni on saanut elinvoiman ja terveytensä takaisin.

Omat strategiani terveyden ja kehonkoostumuksen parantamiseen eivät ulotu vain ruokavalioon tai liikuntaan. Vaan, jos kuljet kanssani tulet ymmärtämään, että on PALJON tärkeämpiäkin asioita kuin nämä kaksi, kun on kyse terveydestä tai vaikka laihduttamisesta.

  

koulutukseni ja kokemukseni

Olen opiskellut¬†terveytt√§, ravintoa, hyvinvointia¬†ja vuorokausibiologiaa niin itsen√§isesti, kuin erilaisissa koulutuslaitoksissa ja instituutioissa. Mutta, olen ikuinen opiskelija enk√§ koe koskaan olevani valmis tai tiet√§v√§ni kaikesta kaikkea. Luonto ja ihmiskeho on ikuinen mysteeri. Siksi, en my√∂sk√§√§n ole halunnut ‚Äúkorkeasti kouluttaa‚ÄĚ itse√§ni, sill√§ haluan pit√§√§ tietyn vapauden itsell√§ni, enk√§ koe esim. yliopisto-koulutusta takeena viisaudesta, siell√§ vaikuttavien tahojen intressien takia. Olen n√§hnyt aivan liikaa mit√§ intituutiollistaminen on saanut yhteiskunnassamme aikaan. Uskon ja noudatan luonnonlakeja ja pohjaan ymm√§rrykseni ja kunnioitukseni niihin.

 

 

Valmistuin 2014 hyvinvointivalmentajaksi New Yorkissa sijaitsevasta Institute for Integrative Nutritionista. Tämän jälkeen olen opiskellut ravitsemusta Australiassa Sydneyn yliopiston luennoilla. Olen täydentänyt valmennusosaamistani modernin psykologian opinoilla Australiassa, jossa valmistuin myös NLP-master practioneriksi,  menestysvalmentajaksi ja kliiniseksi hypnoterapeutiksi. Henkinen hyvinvointi vaatii myös työkaluja. 

 
 
 
 

Viimeisin intohimoinen opiskelun kohteeni on ihmisen vuorokausibiologia, valo ja kvantti-biologia ja valmistuin v. 2022 circadian practitioneriksi ja sillä tiellä olen edelleen. Syvennän osaamistani kaiken aikaa ja vien oppimani asiat käytäntöön ja kerron niistä valmennettavilleni ymmärrettävästi.

Mutta, viis titteleistä. Nykymaailmassa itselleni on erityisen tärkeää etsiä tietoa itse ja koostaa opitusta tiedosta kokonaisuus, jotta voin auttaa ihmisiä terveemmäksi, myös silloin kun modernin maailman keskitetty terveydenhuoltojärjestelmä pitää ihmisiä turhaan sairaana ja apua on vaikeaa löytää.

uskon vilpittömästi että voit

saavuttaa kaikki tavoitteesi,
päästä eroon kaikista hyvinvointihaasteistasi,
elää unelmiesi elämää energisenä ja onnellisena.

Tule mukaani ja näytän sinulle kuinka.

aloita tästä